NABULSI SAPUN LICHID DE MANA 250ML ULEI DE MASLINE SI ZAMBILA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 21,80 Lei 23,99 Lei
Descriere produs

Provenind din orașul palestinian cu același nume, săpunul de Nablus este unul din cele mai vechi sapunuri din lume cu o istorie de peste un mileniu.

Sapunul de Nablus are la bază uleiul de măsline, datorită căruia conține săruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, fier, mangan), vitamina A si E și  glicerină, toate fiind necesare pentru o piele sănătoasă. Povestea săpunului are în spate oameni harnici,  care-și petreceau zilele pe întinsele plantații de măslini încă din 1880, pentru a aduce la înfăptuire un produs de care omenirea s-a folosit încă din ere trecute și o face și în prezent. Săpunul de Nablus est e recomandat celor care au o piele uscată și sensibilă. Prin acizii linoleici și alfa-linoleici pe care acesta îi conține în mod natural, produsul are și un efect antioxidant, lăsând pielea să respire, redându-i echilibrul natural. De asemenea, ajută tenul afectat de acnee pentru că nu este un săpun gras și nu închide porii.

Nabulsi Soap și varianta de săpun solid Al-Jamal sunt  branduri care aparțin familiei Al-Shakaa considerată una din cele mai vechi familii în branșa producătorilor de săpun din Nablus, cu o activitate neîntreruptă încă din anul  1880. Familia deține una din cele două fabrici existente în orașul Nablus, care la începuturile sec. al 19-lea se mândrea cu peste 40 de fabrici de săpun.

SKU 00068-5239544
EAN 6253802387068
Brand MEAD JOHNSON
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
NABULSI SAPUN LICHID DE MANA 250ML ULEI DE MASLINE SI ZAMBILA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.