Lapte praf Althera, 400gr, Nestle

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

139,70 Lei
Descriere produs

Formula completa, hipoalergenica, cu proteine extensiv hidrolizate din zer si lactoza purificata, 2’FL si LNnT. Althera HMO este prima si singura formula extensiv hidrolizata (eHF) ce contine: 2’ Fucozillactoza (2’FL), Lacto-N-neotetraoza (LNnT) si lactoza, pentru a ajuta la dezvoltarea sistemul imunitar al sugarilor.  

Mod de utilizare:  

Spalati mainile inainte de prepararea solutiei. Spalati bine biberonul, capacul si tetina. Fierbeti-le timp de 5 minute si lasati-le acoperite pana la utilizare. Fierbeti apa de baut timp de 5 minute, apoi lasati-o la racit.. Adaugati numarul exact de masuri corespunzatoare varstei copilului.  

Ingrediente:  

Lactoza, maltodextrina, uleiuri vegetale (floarea soarelui, rapita, cocos), proteine din zer extensiv hidrolizate, minerale (glicerofosfat de calciu, fosfati de potasiu, clorura de magneziu, clorura de calciu, clorura de sodiu, sulfat de mangan, sulfat feros, iodura de potasiu, fosfati de sodiu, sulfat de zinc, citrat de potasiu, clorura de potasiu, selenat de sodiu, sulfat cupric), emulgator esteri ai acidului citric cu mono- si digliceridele acizilor grasi, fibre (2’-fucozil-D-lactoza, lacto-N-neotetraoza), ulei Mortierella alpina (ARA), ulei din microalga Schizochytrium sp. (DHA), corector de aciditate acid citric, bitartrat de colina, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacina), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotina, cianocobalamina (vitamina B12)], L-arginina, L-histidina, taurina, inozitol, L-carnitina. Nu contine gluten. 

Atentionari si precautii:Turnati exact cantitatea necesara de apa calduta in biberon

Doza de yuga

Doza de yuga: Pentru regimul dietetic de prima intentie al sugarilor cu alergii la proteinele din laptele de vaca si/sau soia. 

Indicatii si recomandari: Puneti capacul la loc dupa fiecare utilizare, inchizand cutia ermetic si depozitati-o intr-un loc racoros si uscat. 

SKU 00038-1036487
Brand Nestle
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Lapte praf Althera, 400gr, Nestle
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.