NESTLE CEREALE CU BISCUITI 250G

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 23,93 Lei 26,01 Lei
Descriere produs

Cerealele mic dejun cu biscuiti si lapte Infant Cereals, +6 luni de la Nestle sunt o idee potrivita de alimentatie pentru bebelusi neavand zaharuri, coloranti sau conservanti adaugati.

Ingrediente:
Faina de biscuiti 76,1% [faina de grau partial hidrolizata 58%, uleiuri vegetale (rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, floarea soarelui), lapte degresat 4.9%, gris din grau dur partial hidrolizat 4.6%], lapte degresat 21.2%, minerale (carbonat de calciu, fumarat feros, sulfat de zinc, iodura de potasiu), vitamine [acid L-ascorbic (vitamina C), nicotinamida (niacina), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), mononitrat de tiamina (vitamina B1), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), filochinona (vitamina K), acid folic, D-biotina, colecalciferol (vitamina D)], aroma, culturi de Bifidobacterium lactis.  
Contine gluten. Contine lapte. A nu se oferi bebelusilor cu alergie sau intoleranta la  laptele de vaca.

Mod de preparare:
1. Spala-te pe maini inainte de a pregati mancarea copilului si asigura-te ca vesela este curata.
2. Fierbe apa potabila 5 min si lasa sa se raceasca pana la ~40°C. Masoara 150ml apa si toarna in castronasul sugarului. 
3. Adauga 50g sau 9 linguri rase de pudra de cereale.
4. Amesteca pana la obtinerea unei compozitii omogene. Nu uita ca intotdeauna sa hranesti sugarul cu o lingurita curata. Nu pastra portia neterminata.

SKU 00038-12762684
EAN 7613035175938
Brand NESTLE
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
NESTLE CEREALE CU BISCUITI 250G
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.