Nestlé NAN COMFORTIS 3, 800g, de la 1 an

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

72,99 Lei
Descriere produs

Nestle Nan 3 Comfortis este un lapte pentru copii de varsta mica sanatosi, care poate fi folosit de la 1 an, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.Este important sa acorzi mereu atentie confortului digestiv al copilului tau. Fericirea burticii micutului tau influenteaza bunastarea si dezvoltarea sa. Nestle nan 3 Comfortis este un lapte pentru copii de varsta mica sanatosi, care poate fi folosit de la 1 an, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.

Ingrediente produs: lapte integral, lapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale (rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, floarea soarelui), permeat demineralizat din zer, oligozaharide (galacto-oligozaharide, fructo-oligozaharide), minerale (carbonat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, iodura de potasiu), emulgator lecitina din soia, corector de aciditate fosfati de potasiu, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri.

Atentionari si precautii: inchideti bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat.

Doza de yuga

Doza de yuga:

Un start bun in viata pentru bebelusul tau inseamna nu doar dragoste neconditionata si un mediu potrivit pentru a creste si a se dezvolta, ci inseamna si o alimentatie adecvata, potrivita varstei lui.

Indicatii si recomandari:  

Fierbeti apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (40°C). Inchideti bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat.

SKU 00038-1012853
EAN 7613034965530
Brand Nestle
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Nestlé NAN COMFORTIS 3, 800g, de la 1 an
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.