Nestle Nan 3, Optipro, 800g, Nestle

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

62,48 Lei
Descriere produs

Nestel Nan 3 Optipro este  inspirat din 60 ani de cercetari in domeniul proteinelor si al laptelui matern, tinand cont de nevoile nutritionale ale copiilor de varsta mica in aceasta etapa a dezvoltarii.Este un lapte destinat copiilor de varsta mica de la 1 an, ca parte lichida a alimentatiei. Are o tehnologie speciala de optimizare a proteinelor in functie de varsta, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.

Ingrediente produs: lapte integral, lapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale (rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea-soarelui cu continut ridicat de acid oleic, floarea-soarelui), permeat demineralizat din zer, minerale (carbonat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, iodura de potasiu), emulgator lecitina din soia, corector de aciditate fosfati de potasiu, 2’-fucozil-D-lactoza (contine lactoza), vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri.

Atentionari si precautii: a se pastra la loc uscat si racoros.Dupa deschiderea cutiei a se consuma in maxim 3 saptamani. 

Doza de yuga

Doza de yuga:

Un start bun in viata pentru bebelusul tau inseamna nu doar dragoste neconditionata si un mediu potrivit pentru a creste si a se dezvolta, ci inseamna si o alimentatie adecvata, potrivita varstei lui.

Indicatii si recomandari:

Fierbe canuta timp de 5 minute. Las-o acoperita pana la folosire.Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (40°C)

SKU 00038-1012855
EAN 7613034090010
Brand Nestle
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Nestle Nan 3, Optipro, 800g, Nestle
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.