Nestle Nan 4 , Comfortis, 800 g

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

63,49 Lei
Descriere produs

Nestle Nan 4, Comfortis este un lapte pentru copii de varsta mica sanatosi, care poate fi folosit de la 2 ani, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.  Nestle Nan 4 este un lapte destinat copiilor de varsta mica de la 2 ani, ca parte lichida a alimentatiei.

Ingrediente produs: lapte integral, lapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale (rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, floarea soarelui), permeat demineralizat din zer, oligozaharide (galacto-oligozaharide, fructo-oligozaharide), minerale (carbonat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, iodura de potasiu), emulgator lecitina din soia, corector de aciditate fosfati de potasiu, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12).

Atentionari si precautii: Apa nefiarta, o canuta murdara sau dilutia incorecta pot duce la imbolnavirea sugarului tau.

Doza de yuga

Doza de yuga: Un start bun in viata pentru bebelusul tau inseamna nu doar dragoste neconditionata si un mediu potrivit pentru a creste si a se dezvolta, ci inseamna si o alimentatie adecvata, potrivita varstei lui.

Indicatii si recomandari: Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (40°C).Consulta modul de preparare si toarna exact necesarul de apa calduta in canuta.

SKU 00038-1012856
EAN 7613036029285
Brand Nestle
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Nestle Nan 4 , Comfortis, 800 g
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.