NESTLE NAN AR 400G,1

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

68,49 Lei
Descriere produs

Descriere produs:

Laptele praf Nan AntiRegurgitare este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. Formula sa ingrosata cu amidon este benefica pentru cresterea stabilitatii continutului gastric.

Ingrediente: Lactoza, uleiuri vegetale (floarea-soarelui, cocos, rapita), amidon din cartofi, proteine din zer hidrolizate enzimatic*, fosfat de calciu, clorura de magneziu, hidroxid de potasiu, clorura de potasiu, maltodextrina, L-arginina, hidroxid de sodiu, clorura de sodiu, L-histidina, bitartrat de colina, L-tirozina, fosfat de potasiu, ascorbat de sodiu (vitamina C), corector de aciditate (acid citric), taurina, inozitol, L-carnitina, sulfat feros, nucleotide, sulfat de zinc, nicotinamida, pantotenat de calciu, acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), culturi de L. reuteri**, carbonat de calciu, sulfat de cupru, riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), sulfat de mangan, colecalciferol (vitamina D3), filochinona (vitamina K1), acid folic, cianocobalamina (vitamina B12), biotina, iodura de potasiu, selenat de sodiu.

Doza de Yuga: 

Contine proteine partial hidrolizate din zer care se digera usor.

- Are o combinatie unica de ingrediente protectoare si asigura sugarului toti nutrientii esentiali pentru dezvoltarea sa optima fizica si mentala.

- Ajuta si la reducerea riscului de alergie in primii ani, cei mai importanti din viata.

- Se poate folosi ca singura sursa de nutritie de la nastere pana la 6 luni, daca sugarul nu este alaptat.

SKU 00038-20459089
EAN 7613033036965
Brand NESTLE
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
NESTLE NAN AR 400G,1
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.