Nestle, Nan Ha, 400 g

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

55,64 Lei
Descriere produs

Nestle Nan Ha este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi, care poate fi folosit de la nastere, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.Asigura sugarului tau toti nutrientii esentiali pentru dezvoltarea sa normala fizica si mentala. Este dovedit clinic faptul ca reduce riscul de a dezvolta alergii. 

Ingrediente produs: lactoza, uleiuri vegetale (floarea soarelui, cocos, rapita cu continut scazut de acid erucic), proteine din zer hidrolizate enzimatic, minerale (fosfati de calciu, clorura de magneziu, clorura de potasiu, fosfati de potasiu, clorura de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodura de potasiu, selenat de sodiu), aminoacizi (L-arginina, L-histidina, L-tirozina), ulei de peste, ulei Mortierella alpina, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), nicotinamida (niacina), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), D-biotina, colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)], bitartrat de colina, taurina, inozitol, nucleotide [citidina 5’-acid monofosforic (CMP), uridina 5’-acid fosforic (UMP), adenozina 5’-acid fosforic (AMP), guanozina 5’-acid fosforic (GMP)

Atentionari si precautii: Nestle Nan Ha este indicat in special sugarilor cu risc de a dezvolta alergii (de ex. daca un alt membru al familiei este alergic). Totusi, daca sugarul tau are deja alergie la proteinele laptelui de vaca, nu folosi laptele fara a consulta doctorul.

Doza de yuga

Doza de yuga: Un start bun in viata pentru bebelusul tau inseamna nu doar dragoste neconditionata si un mediu potrivit pentru a creste si a se dezvolta, ci inseamna si o alimentatie adecvata, potrivita varstei lui.

Indicatii si recomandari: Consulta si urmeaza modul de administrare. Mai intai toarna exact cantitatea de apa necesara in biberon. Apoi adauga numarul exact de masuri rase corespunzator varstei sugarului folosind doar masura din interior. Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o inr-un loc racoros si uscat. 

SKU 00038-1012862
EAN 7613036056434
Brand Nestle
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Nestle, Nan Ha, 400 g
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.