Normoflux, G82, 60 capsule, Fares

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 17,78 Lei 22,23 Lei
Descriere produs

Ingrediente

– Traista ciobanului (Bursae pastoris herba) 90 mg
– Urzica (Urticae herba)
– Frunze de castan (Castaneae folium)
– Cretisoara (Alchemillae herba) 30 mg
– Scoarta de stejar (Quercus cortex)
– Extract uscat de frunze de zmeur (Rubi idaei folium) standardizat in min. 10% tanin
Traista ciobanului isi datoreaza numele fructelor sale in forma de traista. Este o planta recunoscuta pentru proprietatile sale hemostatice, vasocostrictoare la nivelul uterului si antiinflamatoare, fiind traditional folosita atat intern cat si extern pentru tratarea diferitelor tipuri de sangerari. Este foarte utila femeilor care se confrunta cu hemoragii uterine datorate tulburarilor ciclului menstrual, metrorargii in perioada de pubertate sau menopauza, metrite.
Cretisoara este renumita pentru tratarea afectiunilor genitale feminine. In germana se numeste si „Frauenmantel” – mantou de dama sau „Frauenknraut” – planta femeilor. Actiunea antiinflamatoare, corelata cu efectul uterotonic, hemostatic si cicatrizant o fac utila in combaterea leucoreei, a ciclurilor menstruale prea dese si abundente, a anexitelor si a tulburarilor de menopauza, asociate sau nu cu eroziuni, ulceratii si hemoragii (hipermenoree, metroragii, cistite hemoragice).
Urzica a fost utilizata pe scara larga de catre vindecatorii din intreaga lume timp de secole. In etnomedicina braziliana este utilizata pentru sangerarile menstruale excesive. Este antiinflamatoare, antihemoragica, oprind sangerarile prin vitamina K si taninuri. Trateaza numeroase afectiuni ginecologice: menstruatii abundente, meno-metroragii, fibrom uterin, leucoree, vaginite. In plus, urzica este recunoscuta pentru tratarea anemiei, avand actiune hematopoetica, vitaminizanta si remineralizanta.
Frunzele de castan contin 95% de tanin, vitamina K si alte substante, care le confera importante proprietati astringente si hemostatice. Taninurile sunt cele care imprima gustul astringent si isi manifesta actiunea hemostatica prin precipitarea globulelor rosii. Vitamina K, numita si antihemoragica, intervine in coagularea sanguina, fiind elementul principal in sinteza factorilor de coagulare.
Stejarul este unul dintre copacii cei mai raspanditi, dar mai ales foarte apreciati la noi, a carui scoarta este mult utilizata in fitoterapie. Are un continut mare de taninuri, substante responsabile de proprietatile astringente, cicatrizante, hemostatice si antiseptice ale stejarului. Ajuta la tratarea hemoragiilor uterine, a ciclului menstrual abundent, leucoreei, afectiunilor stomacului, hemoroizilor si diareei.
Frunzele de zmeur au proprietati antiinflamatoare, astringente, decongestionante, tonice uterine. Sunt eficace in ameliorarea durerilor menstruale, a hemoragiilor uterine disfunctionale, a menoragiilor (sangerari din ce in ce mai abundente) si metroragiilor (sangerari intre fluxurile menstruale).

Contraindicatii

Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Datorita continutului ridicat de taninuri cu efect astringent, ale plantelor din compozitia capsulelor Normoflux, in caz de constipatie recomandam asocierea unui laxativ.

Sarcina si alaptare

Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni

Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Mod de administrare

1 capsula de 3 ori pe zi, intre mese*. Daca ciclul este abundent se administreaza 2 capsule de 3 ori pe zi, la 1 ora intre mese*, pana la reducerea sangerarii menstruale.
Daca este nevoie de un efect mai puternic se pot administra pana la 10 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.
Durata curei: 5-10 zile pe luna, (corespunzator duratei menstrei).
Cura se poate urma 3-4 luni consecutiv.

Prezentare

60 capsule

Doza de yuga

Doza de yuga: Suport pentru sanatatea uterului. Mentine un flux menstrual normal. Pentru mentinerea unei sangerari reduse in limite normale in timpul menstruatiei si a structurii si functionalitatii sanatoase a uterului. Tonic uterin. Vasoconstrictor uterin.

Indicatii si recomandari: Hemoragii uterine: menoragii, hipermenoree, fibrom uterin.

SKU 00038-1036165
EAN 5941141005255
Brand Fares
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Normoflux, G82, 60 capsule, Fares
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.