Nucsoara, Eco, 25 grame, Sonnentor

In stoc

Pret

Pret special 16,16 Lei 16,86 Lei
Descriere produs

Nucsoara stimuleaza apetitul si este un remediu digestiv valoros pentru intoxicatiile alimentare, diaree si greata. In medicina ayurvedica este considerata foarte importanta pentru o piele stralucitoare. Se mai adauga la leacurile traditionale pentru insomnie, tuse si greata.
Combate insomnia,indigestia, te scapa de acnee, alina durerile de dinti, indeparteaza starea de oboseala si stresul, trateaza durerile articulare si imbunatateste circulatia sangelui.

Mod de consum: Nucsoara este ideala pentru a oferi un gustul deosebit preparatelor tale. Se poate folosi in preparate sarate, dar si in deserturi. Razuiti pe preparate spre sfarsitul gatitului.

Ingrediente: Nucsoara 100% ecologica.

Atentionari si precautii: A se pastra la loc uscat si racoros.In cantitati mari este toxica asa ca trebuie folosita cu moderatie in alimentatie.

Indicatii si recomandari: Nucsoara este bogata in antioxidanti (compusi fenolici, uleiuri esentiale si pigmenti) care ajuta la prevenirea daunelor celulare si care portejeaza impotriva bolilor cronice.

Doza de yuga

Doza de yuga: 

Originara din Insulele Molucce (sau Insulele Mirodeniilor), dar cunoscuta si in Egiptul Antic, unde era folosita la imbalsamare, nucsoara este mentionata pentru prima oara de scriitorul Plinius (sec. I p. Chr.).

 

SKU 00068-1007271
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 9004145003651
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Nucsoara, Eco, 25 grame, Sonnentor
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.