OREZ NEGRU VENUS BIO 500G, BIONA

In stoc

Pret

27,38 Lei
Descriere produs

Orez negru ecologic, certificat bio. Orezul negru este un tip de orez foarte vechi care a crescut în India de secole, în special în regiunile nordice şi sudice. In China antică orezul negru era consumat doar de către nobili, care interziceau consumarea lui de către oamenii simpli.

Este minunat pentru piele şi păr graţie conţinutului bogat de Vitamina E. În componenţa sa se găsesc fibre şi fier, o sursă foarte bună pentru vegetarieni.

Nivelul antioxidantilor este mai mare decât în cazul altor cereale şi ajută la prevenirea bolilor de inimă, a diabetului şi chiar a cancerului. De asemenea, îmbunătăţeşte funcţionarea creierului şi reduce inflamaţiile. În plus, Vitamina E este benefică sănătăţii ochilor, a pielii şi sistemului imunitar.

Pentru persoanele care se luptă cu obezitatea, orezul negru este cea mai bună variantă de orez pe care îl pot consuma. Bogat în fibre, orezul negru vă oferă nu numai senzația de saţietate, prevenind astfel supraalimentarea,dar studiile arată că orezul negru ajută la prevenirea rezistenței la insulină, care este adesea legată de riscul apariției diabetului zaharat și a obezității.

Ingrediente: Orez negru*. *din agricultura ecologica

Mod de preparare: 125g de orez se pune in 250ml apa, si se fierbe timp de aproximativ 25-35 minute.

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1529kj / 361 kcal
Grasimi: 1.9g din care saturate 0.5g
Carbohidrati: 77g din care zaharuri 1.2g
Fibre: 1.9g
Proteine: 7.5g
Saruri: 0.02g

Tara de origine: Italia

SKU 00068-4188273
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 5032722313118
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
OREZ NEGRU VENUS BIO 500G, BIONA
ca