OTET DE COCOS 100% NATURAL, MARCA PINA, 750ML, TIAN HU SHAN

In stoc

Pret

Pret special 15,54 Lei 16,99 Lei
Descriere produs

Otetul de cocos, cu un gust balsamic special, se prepara in mod traditional din seva palmierului de cocos care este fermentata timp de 6 luni in vase de pamant, expuse la soare, vant si ploi.
Folosind metode de fermentare stiintifice, igienice si cu calitate controlata, s-a obtinut otetul de cocos Sukang Paombong care pastreaza toate bunatatile naturale asemeni celui traditional.

Otetul de cocos este sarac in calorii si are un miros tolerabil comparativ cu otetul de mere. Este obtinut din apa de cocos si contine toate proprietatile nutritive ale cocosului.

Este accesoriul ideal in salate, dresinguri, sosuri, marinate si altele.

Ca uz terapeutic se recomanda reteta traditionala: dimineata pe stomacul gol, 1 ligurita de Otet de Cocos plus o lingurita de miere de albine, dizolvate intr-un pahar cu apa calda. Ajuta la purificarea organismului si pregatirea stomacului pentru prima masa a zilei.

Aciditate: 4,5%

Ingrediente:

apa de cocos, zahar brun, drojdii.

 

 
Doza de yuga

Otetul de cocos, cu un gust balsamic special, contine toate proprietatile nutritive ale cocosului, este sarac in calorii si are un miros tolerabil comparativ cu otetul de mere.

Indicatii si recomandari: Este ideal pentru salate, dresinguri, sosuri, marinate si altele.

SKU 00068-1008221
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 4800405130984
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
OTET DE COCOS 100% NATURAL, MARCA PINA, 750ML, TIAN HU SHAN
ca