Pappy Winchester, Blue Orange

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 105,24 Lei 109,81 Lei
Descriere produs

Pappy Winchester tocmai  a decedat … este timpul sa-i impartim terenul!

Ultimele sale dorinte au fost ca mostenitorii sai sa imparta intre ei avutia si parcelele din ferma sa, iar ca cel mai bogat sa devina noul cap al familiei. Dar cel mai important lucru este ca banii raman in familie!

Varsta: 8 ani+.

Jucatori: 3-5.

Durata de joc: 40 minute.

Doza de yuga

Doza de yuga: Tu si ceilalti mostenitori, va strangeti in jurul hartii pentru a imparti proprietatile lui Pappy. Incercati sa obtineti parcelele care va vor face bogati … dar cu ce cost? Prin licitatie vom imparti acest teren impreuna cu cele mai riscante.

Indicatii si recomandari:

Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

SKU 00038-1026438
EAN 3664824000485
Brand Blue Orange
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pappy Winchester, Blue Orange
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.