Pasta de dinti Anti Carries Professional ,75ml, ELMEX

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 24,62 Lei 29,88 Lei
Descriere produs

Pasta de dinti cu fluor si Agent de Neutralizare a Acizilor din Zaharuri pentru protectie foarte eficace impotriva cariilor, dovedita prin studii clinice.

 

Protectie dubla: - Formula patentata ajuta la neutralizarea acizilor din zaharuri inainte ca acestia sa afecteze smaltul.               -Fluorul si calciul cresc remineralizarea dintilor, comparativ cu o pasta de dinti obisnuita, care contine doar fluor.

Aceasta pasta de dinti nu este recomandata copiilor cu varsta sub 7 ani.

 

Instructiuni de folosire: Desigilati tubul cu ajutorul capacului. Pastrati tubul inchis atunci cand nu folositi pasta de dinti.

Ingrediente: Carbonat de calciu, Apa, Glicerina, Lauril-sulfat de sodiu, Arginina, Monofluorofosfat de sodiu, Aroma, Guma de celuloza, Bicarbonat de sodiu, Tetrasodiu pirofosfat, Alcool benzilic, Zaharina de sodiu, Hidroxid de sodiu



Doza de yuga

O gura sanatoasa pentru un organism sanatos!

 

Indicatii si recomandari:Recomandata de catre medicii stomatologi, pentru dinti puternici si mai rezistenti.Combate principala cauza a cariei dentare, neutralizeaza acizii formati din zaharuri in placa dentara, intareste smaltul prin remineralizare de patru ori mai mare.



SKU 00038-1008756
EAN 8718951453395
Brand ELMEX
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pasta de dinti Anti Carries Professional ,75ml, ELMEX
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.