Paste tricolore, Mickey Mouse, ECO, 300g, Dalla Costa

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

10,99 Lei
Descriere produs

Proprietati: Paste bio de inalta calitate, bogate in proteine si fibre, ce combina cu succes nutritia si jocul, oferind parintilor o oportunitate excelenta de a pune pe masa un produs distractiv si de o calitate excelenta.

Versiunea ecologica a pastelor noastre Disney prezinta copiilor cele mai bune produse din agricultura ecologica intr-un cadou vesel si jucaus, alaturi de personajele indragite.

In comparatie cu trefilarea pastelor prin matrite de teflon, cea prin matrite de bronz da pastelor o suprafata mai poroasa, asimiland mai bine condimentele si aromele.

Continut: O punga contine 300g paste, produsul fiind certificat bio.

Ingrediente: gris de grau dur* (Italia), apa, rosii deshidratate* (0.8%), spanac deshidratat* (0.4%). *din agricultura ecologica.

Valori nutritionale: valoare energetica pentru 100g 354 kcal/ 1502kJ, grasimi (lipide) 1,3g din care 0,3g acizi grasi saturati, carbohidrati (glucide) 73g din care zaharuri 3,8g, proteine 11g, sare 0,01g, fibre 3,2g.

Din agricultura UE Italia, fabricat in Italia.

Mod de preparare: Timp de fierbere 7-9 minute. Se pun pastele intr-un volum mare de apa fiarta cu sare si se lasa la fiert pana se obtine consistenta dorita.

A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina soarelui.

Forma de prezentare: 300g.

Incercati toata colectia de paste Disney: Paste bio Disney - melcisori, Paste bio Disney Pennette, Paste bio Disney Cars cu rosii si spanac, Paste bio Disney MICKEY MOUSE cu rosii si spanac, Paste bio Disney Princess cu rosii si spanac.

Dala Costa sunt paste organice traditionale extrudate prin matrite de bronz, in forme speciale, obtinute din grau dur selectat si imbogatite cu legume uscate si cultivate organic. O companie cu traditie in productia de paste in Italia.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Mini paste bio cu forme Disney Mickey Mouse, de grau dur organic, extrudate in matrite de bronz si uscate la temperatura scazuta, si legume organice deshidratate.

Indicatii si recomandari: Potrivit pentru hranirea copiilor peste 3 ani. Magia Disney la masa pentru un inceput 100% organic! Certificare: IT-BIO-006. Contine gluten.

SKU 00038-1029839
Brand Dalla Costa
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Paste tricolore, Mickey Mouse, ECO, 300g, Dalla Costa
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.