PASTE FARA GLUTEN BEBIRISO, 300g, Plasmon

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 18,69 Lei 18,99 Lei
Descriere produs

Datorita formelor foarte mici, facute din faina de orez, sunt usor de inchitit fara a fi mestecate. Ideale pentru inceperea diversificarii alimentatiei. Produsul este imbogatit cu vitaminele si acizi grasi, ce asigura dezvoltarea echilibrata a copilului. Produsul este obtinut din faini selectionate si bine controlate,din orez cultivat dupa regulile Oasi®Plasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri selectionate, departe de surse de poluare. Cerealele sunt conservate fara utilizarea niciunui pesticid dupa recoltare lor.

Modalitati de prepare - se adauga in apa clocotita si se fierb 6 minute. La 300ml apa, se adauga1-2, lingurite din paste. Se pot consuma simple sau se adauga in continuare jumatate de piureuri de la Plasmon. Recomandam sa adaugati si o lingurita de ulei extravirgin de masilne.

Contin - faina de orez, calciu lactic, emulgatori mono si digliceride ale acizilor grasi, vitamine (B1, B6, PP). Pot contine urme de lupin (planta medicinala).

Doza de yuga

Doza de yuga: Datorita formelor foarte mici, facute din faina de orez, sunt usor de inchitit fara a fi mestecate. Ideale pentru inceperea diversificarii alimentatiei. Produsul este imbogatit cu vitaminele si acizi grasi, ce asigura dezvoltarea echilibrata a copilului.

Indicatii si recomandari: Pentru bebelusii peste 4 luni.

SKU 00038-1029841
EAN 8001040030387
Brand Plasmon
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
PASTE FARA GLUTEN BEBIRISO, 300g, Plasmon
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.