PASTE FARA GLUTEN BEBIRISO, 300g, Plasmon

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 13,99 Lei 19,99 Lei
Descriere produs

Datorita formelor foarte mici, facute din faina de orez, sunt usor de inchitit fara a fi mestecate. Ideale pentru inceperea diversificarii alimentatiei. Produsul este imbogatit cu vitaminele si acizi grasi, ce asigura dezvoltarea echilibrata a copilului. Produsul este obtinut din faini selectionate si bine controlate,din orez cultivat dupa regulile Oasi®Plasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri selectionate, departe de surse de poluare. Cerealele sunt conservate fara utilizarea niciunui pesticid dupa recoltare lor.

Modalitati de prepare - se adauga in apa clocotita si se fierb 6 minute. La 300ml apa, se adauga1-2, lingurite din paste. Se pot consuma simple sau se adauga in continuare jumatate de piureuri de la Plasmon. Recomandam sa adaugati si o lingurita de ulei extravirgin de masilne.

Contin - faina de orez, calciu lactic, emulgatori mono si digliceride ale acizilor grasi, vitamine (B1, B6, PP). Pot contine urme de lupin (planta medicinala).

Doza de yuga

Doza de yuga: Datorita formelor foarte mici, facute din faina de orez, sunt usor de inchitit fara a fi mestecate. Ideale pentru inceperea diversificarii alimentatiei. Produsul este imbogatit cu vitaminele si acizi grasi, ce asigura dezvoltarea echilibrata a copilului.

Indicatii si recomandari: Pentru bebelusii peste 4 luni.

SKU 00038-1029841
EAN 8001040030387
Brand Plasmon
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
PASTE FARA GLUTEN BEBIRISO, 300g, Plasmon
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.