Placa de gatit din sare himalaya, SOLARIS

In stoc

Pret

40,38 Lei
Descriere produs

Placa translucida din sare roz de Himalaya, taiata si finisata.Fara chimicale sau aditivi! Este foarte versatila.

Se poate folosi si ca "plita" naturala: se incinge platoul de sare si apoi se rumenesc pe el felii subtiri de carne, peste, legume, fructe de mare si alte alimente ce pot fi gatite rapid. Sau, se poate raci pentru a servi sushi, gustari, mezeluri si branzeturi, fructe si legume proaspete, chiar si deserturi reci.

Sfaturi pentru gatitul pe placa de sare:

Inainte de a o incalzi, asigurati-va ca placa de sare este complet uscata. Dupa ce a fost folosita si curatata, asteptati cel putin 24 de ore pentru ca placa sa se usuce complet, inainte de a o incalzi pe gratar, pe plita sau in cuptor. Placa de sare se incinge foarte puternic si retine caldura, manuiti-o cu atentie! Incingerea placii de sare ii poate schimba aspectul, prin schimbarea culorii si prin evidentierea unor posibile defecte.

Placile de sare, fiind produse complet naturale, difera ca aspect dar si din punct de vedere al temperaturii maxime pe care pot sa o suporte.

Incalzirea pe gratare si plite cu gaz: Se incalzeste intai la foc mic, crescand usor pana la mediu. Temperatura ideala se atinge in aprox. 30 – 45 de minute.

Incalzirea pe plite electrice: Se aseaza placa de sare pe o platforma din metal rezistenta la caldura (astfel incat placa sa fie la cel putin 1,5 cm deasupra sursei de caldura). Se incalzeste intai la putere mica, crescand usor pana la medie. Temperatura ideala se atinge in aprox. 40 – 55 de minute.

Daca se foloseste placa de sare pentru a gati la cuptor, se recomanda sa se incalzeasca pe grill sau plita inainte de a o aseza (cu gija) in cuptorul preincalzit la aceeasi temperatura ca a placii de sare (placa de sare se incinge la temperaturi intre 150 – 200oC).

 

DOZA DE YUGA

Doza de yuga: Se poate folosi ca platou pentru gatit, servire sau ca decor nou si artistic.

Indicatii si recomandari: Asezam caramida de sare pe jaratic infocat sau pe gaz, lasam sa se incalzeasca, si pe blocul de sare gatim diverse mancaruri, de exemplu: peste, pui, steak, legume, sau le putem tine calde. Merita sa taiem carnea, pestele, legumele in bucatele mai mici, asa incap mai multe pe placa.

SKU 00068-1007441
Brand N/A
EAN 5941828017472
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Placa de gatit din sare himalaya, SOLARIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.