POLEN CRUD POLIFLOR, 130G, API VITALIS

In stoc

Pret

Pret special 18,52 Lei 19,99 Lei
Descriere produs

Imunitate

ImunitatePolenul crud poliflor exercita o actiune generala asupra ogranismului, in special una de stimulare a imunitatii, dar reprezinta si o sursa naturala de energie pentru intreaga zi. De aceea polenul crud poliflor este aliatul nostru numarul unu impotriva oboselii sezoniere, dar si celei cronice.Fiind bogat in vitamine, minerale, antioxidanti si fermenti lactici, polenul crud poliflor consumat in cure de care 3-6 saptamani inarmeaza imunitatea si tine raceala departe, mai ales perioadele mai reci.Polenul crud poliflor este caracterizat printr-o bogatie nutritionala exceptionala, mai ales in nutrienti esentiali. O lingura de polen crud (15g) consumata in fiecare dimineata aduce un aport nutritiv echivalent cu 4-5 kg de fructe si legume in cazul anumitor substante nutritive. 
 Probiotic vegetal naturalO cura de polen poliflor curata si protejeaza tubul digestiv, dar mai ales intestinele, avand o actiune directa asupra florei intestinale. Flora intestinala este prima baricada a imunitatii noastre, iar polenul crud exercita o intensa actiune probiotica de refacere si de protejare a mucoasei intestinale, dar mai ales a bacteriilor benefice din flora intestinala.De asemenea, polenul crud poliflor contine anumite drojdii care impiedica instalarea anumitor micoze la nivelul mucoasei intestinale.
 
Complex natural de multivitamineLista vitaminelor prezente in polenul crud poliflor este una foarte cuprinzatoare, insa cel mai important aspect este faptul ca aceste vitamine sunt 100% naturale si de origine vegetala. Studiile recente demonstreaza din ce in ce mai des cat de ineficiente sunt vitaminele sintetizate in laborator, unele chiar arata ca in doze mari acestea pot fi daunatoare organismului. Insa vitaminele de origine naturala, cum sunt cele din fructe, din legume sau din flori in cazul polenului, sunt mult mai complexe ca si compozitie fiind asimilate usor si folosite de organism cu usurinta fara ca ficatul sau alte organe sa fie suprasolicitate.Stilul de viata modern, dar mai ales alimentatia zilelor noastre, saraca in vitamine si antioxidanti, dar contaminata cu substante toxice provenite din iebicide, insecticide, hormoni de crestere, antibiotice, etc creeaza multe carente an organism, lasandu-l vulnerabil in fata atacurilor externe. Polenul crud poliflor este suplimentul alimentar cel mai complet, 100% natural si 100% vegetal, acesta putand estompa lipsurile de nutrienti esentiali in cel mai sanatos mod.

 
Antioxidanti, flavonoidele si fitosteroliiImportanta acestor nutrienti in buna functionare a organismului este uriasa. Ele previn aparitia celor mai temute boli moderne care afecteaza atatea persoane, mai ales la varste inaintate. Alimentatia moderna bogata in grasimi saturate si saraca in alimente crude provenite dintr-o agricultura ecologica si durabila reduce aportul acestor substante in organism.Din fericire, aceste substante se gasesc in proportii foarte mari in polenul crud poliflor si consumarea acestuia cu regularitate, reduce la minim aparitia dereglarilor si afectiunilor neplacute.

 
Beneficiile polenului crud poliflor:  

->  imbunatateste starea generala de sanatate;->  are efect ANTISTRES;->  supliment alimentar dietetic functional;->  creste capacitatea antioxidanta a organismului;->  detoxifica ficatul si are efect antiviral;->  previne deshidratarea;->  este energizant, reduce oboseala si epuizarea ;->  combate anemia datoria continutului ridicat de vitamine si minerale;->  reglarea tranzitului intestinal;->  supliment alimentar dietetic functional;-> previne osteoporoza;-> efect antiimbatranire si de imbunatatire a starii generale de sanatate;-> are efect benefic in acnee, cuperoza/rozacee si alte boli dermatologice.

 
Polenul crud poliflor se recomanda ca adjuvant in:

-> Boli gastrointestinale / digestive (diaree, ulcer gastric, stenoza pilorica, gastrite, cancer gastric, cancer intestinal, constipatie, balonare, flora intestinala dereglata);-> Boli si tulburari hepatobiliare (hepatite toxice, ciroze hepatice, icter mecanic);-> Boli si simptome endocrine, genitale / sexuale (menopauza, tulburari menstruale, chisturi ovariene, cancer de prostata, afectiuni ale sanilor);-> Boli ORL (raceala, astm bronsic, tuse cronica, alergii respiratorii)-> Boli neuropsihiatrice / neurologice si tulburari psihologice (depresie, depresie,  nevroze, tulburare de stres posttraumatica, anorexie nervoasa)-> Boli si simptome generale (sistem imunitar scazut, afectiuni renale,  stare generala alterata, afectiuni geriatrice (de varsta a treia), tulburari de crestere ale unghiilor)-> Boli ale copiilor (inapetenta (lipsa poftei de mancare), tulburari de crestere, malnutritie, malnutritie)
 Compozitie:
Polen crud poliflor 100%
 Mod de prezentare si livrare: 
Pachet format dintr-un borcan de 130g, cu polen crud poliflor (crud, proaspat, congelat).

 
Mod de administrare:
 Adulti: 1-2 linguri / zi (15g-30 g) inainte de masa
Copii: 1-2 lingurite / zi (5g-10g) inainte de masa.
 Polenul crud poate fi administrat ca atare sau in combinatie cu suc de fructe sau o salata de fructe. Se recomanda cure de minim 6 saptamani, cel putin de 2 ori pe an: primavara, in perioadele cu imunitate scazuta si toamna, pentru a ne pregati pentru sezonul rece. Se poate consuma pe toata perioada anului, fara restrictii.

 
Mod de pastrare:
 Se pastreaza in mod obligatori la congelator la temperatur cuprinse intre -5°C si -18°C.Congelarea este modul ideal de a pastra intacte calitatile nutritive si terapeutice ale polenului crud. Desi se pastraza la congelator, NU INGHEATA datorita continutului scazut de apa din interiorul granulei. (8-10%)
 

Atentionari! Acest produs nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. 
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. 
Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole. 

SKU 00068-1006939
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 6425050000154
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
POLEN CRUD POLIFLOR, 130G, API VITALIS
ca