Propolis vitamina C cu echinacea, masticabile, 40 capsule, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 12,95 Lei 14,39 Lei
Descriere produs

Compozitie per comprimat: Vitamina C 100mg, extract de Propolis 40mg (standardizat 2:1), Vitamina B2 1,2mg.

Consumul de propolis cu vitamina C si echinaceea are urmatoarele beneficii: contribuie la confortul respirator; calmant pentru gat, faringe si pentru corzile vocale (Propolis); are proprietati antioxidante (Propolis); contribuie la  functionarea normala a sistemului imunitar (Vitamina C).

 

Mod de administrare:cate 2 – 4 comprimate masticabile pe zi.

Prezentare: 40 comprimate masticabile

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Propolisul are o acțiune antibacteriană, antifungică și antivirală. Vitamina C mărește rezistența organismului față de infecții. Echinacea este una dintre cele mai cunoscute plante care stimulează sistemul imunitar al organismului. Conține unele dintre cele mai eficiente substanțe active cu efect benefic în infecțiile virale și bacteriene.

Indicatii si recomandari : Alevia Propolis Vitamina C + Echinaceea creste rezistenta organismului fata de infectiile precum laringite, amigdalite si rinofaringite, avand un efect pozitiv in infectiile de la nivelul cavitatii bucale si a tractului respirator cauzate de bacterii si virusul gripal.
Propolisul sustine sanatatea tractului respirator superior, contribuind la rezistenta organismului. Contine antioxidanti naturali care ajuta la consolidarea sistemului de aparare al organismului impotriva efectelor radicalilor liberi. Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

SKU 00038-1008556
Brand Alevia
EAN 6423602003189
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Propolis vitamina C cu echinacea, masticabile, 40 capsule, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.