PsoriTis lapte restructurant , 100ml, TIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

20,75 Lei
Descriere produs

Are actiune hidratanta, emolienta, regeneranta asupra pielii ingrosate, afectata de deshidratare si scuame, din cauza procesului de diviziune celulara dereglat.

PsoriTis lapte restructurant are actiune hidratanta, emolienta si regeneranta asupra pielii ingrosate, afectata de deshidratare si scuame, din cauza procesului de diviziune celulara dereglat.

PsoriTis lapte restructurant incetineste ingrosarea excesiva a stratului cornos, favorizand eliminarea placilor scuamoase si prevenind reaparitia lor. Textura laptelui restructurant hidrateaza, calmeaza, amelioreaza disconfortul, restaurand filmul hidrolipidic protector al pielii, care isi recapata elasticitatea si aspectul normal.

Recomandari:

- cicatrizant, hidratant, restructurant pentru pielea uscata si subtiata, care necesita ingrijire continua, pentru a evita deshidratarea excesiva, aparitia crapaturilor si contaminarea microbiana;

- piele uscata, aoperita cu scuame si ingrosari in placi, atat la nivelul corpului, cat si la radacina firului de par.

Ingrediente active: uree, cafeina, vitaminele A si E in asociere cu principii active din plante (patlagina, licviritie, germeni de grau, morcov).

Utilizare: Se aplica o cantitate suficienta si se etaleaza pe zonele afectate cu miscari usoare, pana la absorbtia completa, o data sau de doua ori pe zi.

Se recomanda utilizarea alternativa cu produsul PsoriTis crema, in functie de starea epidermei.

Doza de yuga

Doza de yuga: Are actiune hidratanta, emolienta, regeneranta asupra pielii ingrosate, afectata de deshidratare si scuame, din cauza procesului de diviziune celulara dereglat.

Indicatii si recomandari: Se aplica o cantitate suficienta si se etaleaza pe zonele afectate cu miscari usoare, pana la absorbtia completa, o data sau de doua ori pe zi.

SKU 00038-1029340
EAN 6422068006567
Brand TIS
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
PsoriTis lapte restructurant , 100ml, TIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.