Pudra de roscove, 1kg, SanoVita

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

17,49 Lei
Descriere produs

Pudra obtinuta din fructul roscovului, are o culoare si un gust foarte asemanatoare cu cacaua. Este bogata în vitamine, minerale, fibre alimentare si calciu, fiind un antioxidant de exceptie. Are un indice glicemic foarte mic. Nu contine cofeina, teobromina (o substanta organica cu efect excitant al sistemului nervos), gluten, lactoza sau colesterol. Se poate folosi cu succes ca înlocuitor de cacao, adaugat in lapte, prajituri, budinci sau bauturi. Pudra de roscove reprezinta o foarte buna varianta de indulcire naturala, mult mai sanatoasa decat zaharul. Datorita fibrelor din compozitie de care discutam si intr-un paragraf anterior, roscovele te ajuta sa iti reglezi zaharul din sange, ceea ce le face potrivite inclusiv pentru dieta persoanelor care sufera de diabet zaharat. Poate ca nu te-ai astepta ca un aliment atat de dulce si bun sa contina destul de multe vitamine, dar, in fapt, ele reprezinta un veritabil medicament natural. Vorbim despre cele din complexul B in special, care iti influenteaza benefic sanatatea.

Ingredient unic: pudra de roscove (carob).

Mod de administrare:  Se poate folosi cu succes ca inlocuitor de cacao, adaugat in lapte, prajituri, budinci sau bauturi.

Mod de prezentare: 1kg.

Doza de yuga

Doza de yuga: Roscovele sunt recomandate in orice dieta, intrucat contin fibre atat de sanatoase pentru organism. Cu ajutorul acestora, mai ales a celor insolubile, se regleaza atat glicemia, cat si nivelul colesterolului din sange, iar astfel asiguri protectia organismului in fata bolilor cardiovasculare.

Indicatii si recomandari: Recomandata a se consuma ca mirodenie in productia unei game largi de alimente (bauturi alcoolice si non-alcoolice, produse lactate, inghetata, dulciuri, produse de panificatie, budinci, produse din carne, condiment de amestecuri, fructe de produse, si altele).

SKU 00038-1013499
Brand SanoVita
EAN 5941882801796
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Pudra de roscove, 1kg, SanoVita
ca