PUDRA PROTEICA DE CANEPA 300gr CANAH

In stoc

Pret

Pret special 25,45 Lei 33,99 Lei
Descriere produs

Pudra Proteica de Canepa Hemp Essentials prezinta beneficiile sursei din care este preparata, a semintelor de canepa bogate in nutrienti. Unul dintre cei mai pretiosi nutrienti este proteina, reprezentand 50% din compozitia acesteia. Proteina de canepa este una dintre putinele proteine vegetale ce contine toti amino-acizii esentiali, pe care corpul uman nu poate sa ii produca. De asemenea, pudra proteica de canepa 300 g are o concentratie crescuta de acizi grasi polinesaturati si un raport optim intre Omega 6 si Omega 3 de 3:1. Acizii grasi alfa-linolenic (AAL, componenta Omega 3) si linoleic (AL, componenta Omega 6) contribuie la mentinerea nivelului normal al colesterolului. Acest efect benefic este obtinut prin consumul zilnic de 2g acid alfa-linoleic (AAL) si de 10g acid linoleic (LA). O portie de 30g de Pudra Proteica de Canepa ofera 15g proteina, 6.3g fibre, 2.1g grasimi polinesaturate si 1.6g carbohidrati. Pudra Proteica de Canepa ECO Hemp Essentials provine din culturi certificate ecologic, obtinute fara utilizarea substantelor chimice, fara interventii genetice si care se afla in armonie cu natura si mediul inconjurator. Pudra Proteica de Canepa Hemp Essentials 300 g e un produs al Canah, realizat intr-un sistem de management al sigurantei alimentare codificat ISO 22000 certificat de TÜV Rheinland. Produsul este impachetat in ambalaje cu certificare „food grade” (destinate ambalarii produselor alimentare), care permit resigilarea prin inchiderea tip „fermoar”.

Ingrediente: 100% Pudra proteica din seminte intregi de canepa, presate la rece si macinate in moara cu pietre.

Depozitare: In spatiu intunecos, uscat, fara miros, maxim 25°C. A se depozita in frigider dupa deschiderea ambalajului.

Utilizare: Pudra proteica de canepa Hemp Essentials poate fi folosita in prepararea unui numar infinit de shakeuri si smoothies cu ce pot fi folosite inainte si dupa un efort fizic. Daca efortul este depus timp de mai multe ore, preparatul poate fi consumat si pe parcurs. Recomandam un consum zilnic de 30g de Pudra proteica Hemp Essentials pentru persoanele adulte active.

Atentionari si recomandari: Ca si in cazul altor produse naturale noi introduse pentru prima data in alimentatie, sugeram cresterea progresiva a cantitatii consumate zilnic, incepand cu o lingurita. Este important de mentionat ca alimentatia trebuie sa fie in acord cu activitatile desfasurate – efort fizic, efort intelectual, repaos. In functie de acestea fiecare isi stabileste necesarul de calorii, de proteine, de fibre etc. Astfel, consumul de Pudra proteica de canepa Hemp Essentials trebuie adaptat la programul de alimentatie al zilei. Produsul nu este recomandat copiilor.

 
Doza de yuga

Pudra proteica de canepa are un continut de proteina completa, fibre, vitamine si minerale! 15 grame de proteina si 6,3 grame de fibre intr-o portie de 30 grame de pudra proteica de canepa Hemp Essentials.

Indicatii si recomandari: Proteina din semintele de canepa este usor de digerat, datorita compozitiei speciala: 65% proteina globulara si 35% albumina si este excelenta pentru

SKU 00068-1007201
Brand N/A
EAN 6423036001508
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
PUDRA PROTEICA DE CANEPA 300gr CANAH
ca