Pull ups, Chilotei tranzitie, fetite, 2-4 ani (18-23Kg), HUGGIES

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

26,70 Lei
Descriere produs

Acest model de chilotei de antrenament contine un strat albastru special conceput pentru instruire: acest strat ofera copilului o senzatie scurta de umezeala inainte de umezirea efectiva, in scop preventiv. Astfel, copilul retine diferenta dintre "umed" si "uscat" inainte de a se invata independent sa ramana uscat.

Iar seria speciala de chilotei de antrenament de la Huggies Pull-Ups, cu imaginea printeselor si masinilor Disney, arata deja ca o lenjerie de corp pentru un copil mai mare.

Designul este similar cu cel a lenjeriei de corp. Am elaborat un design grafic pentru chiloteii nostri impreuna cu Disney. Imaginile amuzante ii ajuta pe copii sa-si ia ramas bun de la scutece, precum si sa se invete cum sa-si dezbrace si sa-si imbrace independent lenjeria de corp.

Strat de instruire. Stratul unic de instruire imita senzatia de udare pentru o perioada scurta de timp. Astfel, copilul intelege diferenta dintre "umed" si "uscat".

Marginile elastice ajuta copilului dvs. sa se antreneze fara obstacole.

Partile laterale a scutecului se deschid cu usurinta in caz de ”accident” si chiar daca pe copil mai sunt imbracate alte haine

Indicator de umiditate. Indicatorul de umiditate se stinge daca copilul s-a udat. in acest fel, veti vedea intotdeauna cand copilul este uscat sau ud.

Dimensiuni si detalii tehnice:

Potrivite pentru: fete

Greutate(Kg): 0,6.

Doza de yuga

Doza de yuga: Chiloteii de antrenament Huggies Pull-Ups sunt conceputi pentru stimularea primilor pasi independenti ai copilului! in plus, chiloteii va vor ajuta sa facilitati antrenamentele copilului. Chiloteii Huggies sunt asistentul perfect al unui „elev” mic pe drumul spre a deveni adult si independent.

Indicatii si recomandari: Potrivit pentru 2-4 ani (18-23Kg).

 

SKU 00038-1008769
EAN 5029053570815
Brand HUGGIES
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pull ups, Chilotei tranzitie, fetite, 2-4 ani (18-23Kg), HUGGIES
ca