Piure de mere si afine, 6+ luni, 100g, Plasmon

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 5,59 Lei 7,99 Lei
Descriere produs

Piure din fructe naturale, mar si afine, de la 6 luni, fara gluten

100% piure de fructe moi si delicioase cu vitamina C in ambalajul ce asteapta sa fie stors pentru o gustarica naturala si plina de bucuria naturii. Ajuta copilul sa se familiarizeze cu gustul si aroma fructelor naturale. Fara adaos de zahar, fara arome, fara coloranti. Contine zaharuri naturale. Ambalajul inovativ este usor de utilizat si transportat. Ideal pentru o gustarica sanatoasa si plina de energie naturala. Standardul de calitate: Oasis Plasmon ofera cea mai inalta calitate de fructe numai din Italia.

Atentionari si precautii: Datorita trasabilitatii complete a materiilor prime, produslul trebuie sa fie depozitat departe de lumina si caldura. Daca nu este utilizat complet, trebuie sa fie inchis, depozitat in frigider si consumat in maxim 24 ore. Nu-l lasati in mainile copilului fara supraveghere unui adult. A se pastra intre temperaturi intre 5-25 grade Celsius, departe cde surse de caldura si razele soarelui. A se consuma de preferinta inainte de data scrisa pe ambalaj.

Doza de yuga

Doza de yuga: Piure de fructe moi si delicioase cu vitamina C in ambalajul ce asteapta sa fie stors pentru o gustarica naturala si plina de bucuria naturii. Ajuta copilul sa se familiarizeze cu gustul si aroma fructelor naturale. Fara adaos de zahar, fara arome, fara coloranti.

Indicatii si recomandari: Pentru bebelusii de peste 6 luni.

SKU 00038-1029865
EAN 8001040415115
Brand Plasmon
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Piure de mere si afine, 6+ luni, 100g, Plasmon
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.