Piure mix de fructe 100%, 6+ luni, 100g, Plasmon

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 5,59 Lei 7,99 Lei
Descriere produs

Piure din fructe naturale, mix de fructe: mar, para, banane, de la 6 luni, fara gluten

Strange si gusta 100% piure de fructe moi si delicioase cu vitamina C in ambalajul ce asteapta sa fie stors pentru o gustarica naturala si plina de bucuria naturii. Ajuta copilul sa se familiarizeze cu gustul si aroma fructelor naturale. Fara adaos de zahar, fara arome, fara coloranti. Contine zaharuri naturale. Ambalajul inovativ este usor de utilizat si transportat. Ideal pentru o gustarica sanatoasa si plina de energie naturala.

Standardul de calitate: Oasis Plasmon ofera cea mai inalta calitate de fructe. Datorita trasabilitatii complete a materiilor prime, produslul trebuie sa fie depozitat departe de lumina si caldura. Daca nu este utilizat complet, trebuie sa fie inchis, depozitat in frigider si consumat in maxim 24 ore. Nu-l lasati in mainile copilului fara supraveghere unui adult.

Ingrediente: fructe 99%, mar 53% (piure de mar, piure concentrat de mar), para 26% (piure de para, piure concentrat de para), banana 20%, suc concentrat de lamaie, vitamina C.

Atentionari si precautii: Informatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.

Doza de yuga

Doza de yuga: 100% piure de fructe moi si delicioase cu vitamina C in ambalajul ce asteapta sa fie stors pentru o gustarica naturala si plina de bucuria naturii. 

Indicatii si recomandari: Pentru bebelusii de peste 6 luni. 

SKU 00038-1029868
EAN 8001040412701
Brand Plasmon
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Piure mix de fructe 100%, 6+ luni, 100g, Plasmon
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.