Q4U Crema antivergeturi, 500ml, TIS

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 33,06 Lei 37,11 Lei
Descriere produs

Actiune: Datorita actiunii fitocomplexului bioactiv, rezultat din asocierea extractelor vegetale, cu un continut ridicat de acid ursolic si vitamina E naturala, produsul se foloseste cu bune rezultate in tratamentul de refacere al pielii, avand ca rezultat catifelarea pielii afectate (vergeturi, piele imbatranita si ridata, lipsita de tonicitate, cicatrici, etc.) precum si in ingrijirea tenului ridat.

Este o crema usoara (lipogel), care asigura pielii o intretinere optima, prin mentinerea hidratarii permanente (acizii grasi esentiali din uleiul de germeni de grau) impiedica pierderea apei din derm.

Extractele vegetale de levantica si salvie cu continut mare de acizi triterpenici, bogate in acid ursolic (circa 60-70%), stimuleaza biosinteza de colagen necesar refacerii tesutului cicatriceal.

Uleiul din germeni de grau datorita cantitatii mari de vitamina E si acizi grasi esentiali contribuie la prevenirea vergeturilor (la gravide si persoane predispuse la vergeturi).

Extractul de vita de vie normalizeaza microcirculatia sanguina prin care se asigura un aport optim de oxigen necesar refacerii tisulare.

Extractul de licviritie datorita efectului cortizon-like asigura conditiile septice necesare unei bune desfasurari a proceselor regenerative.

Acidul ursolic – principiu activ in Crema antivergeturi, este preparat in cadrul sectiei de extracte, in concentratie de 60%, alaturi de alti compusi care se extrag din levantica si salvie.

Mod de utilizare: Se aplica pe zonele afectate si se maseaza 1-2 minute, zilnic, o perioada mai lunga de timp (minim o luna). Se foloseste dupa baie.

Forma de prezentare: 500ml

Doza de yuga

 Extractele din levantica, salvie si vita de vie normalizeaza microcirculatia cutanata si stimuleaza biosinteza de colagen, asigurand tonicitatea si elasticitatea pielii. Principii active: alantoina, D-panthenol, vitamina E, extracte din plante (salvie, licviritie, vita de vie, arnica, capsicum, iedera), extracte uleioase (germeni de grâu, catina, levantica), squalane

Indicatii si recomandari: Vitamina E, D-panthenolul si extractul uleios din germeni de grau au rol antioxidant si regenerant, iar squalane-ul este un emolient natural. Dupa utilizare, pielea isi recapata aspectul normal. Crema poate fi utilizata si de catre femeile insarcinate.

 

SKU 00038-1029351
EAN 6422068000664
Brand TIS
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Q4U Crema antivergeturi, 500ml, TIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.