Quantik, Gigamic

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 119,47 Lei 124,66 Lei
Descriere produs

Conceptul si scopul jocului:
Fiecare jucator va lua cate un set de 8 piese de o anumita culoare. In fiecare tura, acestia isi vor aseza pe tabla cate o piesa, respectand regulile de asezare. Primul jucator care aseaza o a patra piesa diferita intr-un rand, coloana sau zona, castiga jocul.

Pregatirea jocului:
Tabla de joc este asezata intre cei doi jucatori. Acestia vor lua fiecare cate un set de 8 piese. 

Cum se joaca:

Determinati care jucator va incepe primul. In tura ta, va trebui sa asezi o piesa pe un spatiu liber de pe tabla de joc. Nu este permis sa asezi o piesa pe acelasi rand, coloana sau regiune, in care oponentul tau a asezat deja o piesa de aceeasi forma. Pe de alta parte, poti sa asezi o piesa pe acelasi rand, coloana sau regiune unde se afla deja o piesa de-a ta de aceeasi forma. 

Varsta: 8-99 ani

Jucatori: 2

Durata: 15 min.

Gigamic a fost fondata in 1991 de 3 frati. Stabilita la Wimereux, nordul Frantei, compania a inceput prin Quarto, care a vandut peste 1 milion de unitati in intreaga lume. Linia de produse Gigamic prezinta 30 de titluri, in limbi diferite. Produsele noastre sunt distribuite in peste 50 de tari si au primit numeroase premii.In 2000, Gigamic a inceput distribuirea jocurilor in Franta si Belgia. Catalogul sau francez include mai mult de 200 Amigo, Zoch, Huch, Drei Magier, Eggertspiele, Granna si multe altele. Datorita selectiei sale atente de jocuri de inalta calitate realizate cu cele mai bune materiale, Gigamic a devenit un jucator important pe piata internationala a jocurilor.

Doza de yuga

 Fii primul care resuseste sa adune cele 4 forme diferite fie pe o linie, o coloana sau pe una din placutele patrate. Quantik se distinge prin reguli simple si clare care iti provoaca logica si tactica. 

Indicatii si recomandari: Quantik este un joc ideal pentru intreaga familie!

 

 

SKU 00038-1026441
EAN 3421271318910
Brand Gigamic
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Quantik, Gigamic
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.