Bach 25 Red Chestnut (castan rosu), 20ml picaturi, Bach

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 46,78 Lei 49,98 Lei
Descriere produs

Compozitie

 

99,8% alcool din struguri 27% vol, 0,2% C5 extract floral de Aesculus carnea. Nu contine alergeni.
100% natural, fara efecte adverse!

 

Indicatii terapeutice

 

Terapia Bach cu esente florale „The Original Bach Remedies” este o metoda sigura si naturala de vindecare descoperita in Anglia de Dr. Edward Bach in perioada anilor 1920-1930. Aceste remedii restabilesc usor echilibrul intre minte si corp prin eliminarea unor emotii negative, precum frica, griji, ura si indecizie, care interfereaza cu echilibrul fiintei umane privita ca intreg.

Remediile florale Bach permit inducerea unei stari de pace si fericire in persoana suferinda, astfel incat organismul acesteia sa aiba libertatera de a se vindeca.

 

Doze si mod de administrare

 

Pentru probleme acute se pun 2 picaturi nediluate din remediul ales direct pe limba sau intr-un pahar cu apa din care se bea cate putin. Se poate repeta procedeul de 3-4 ori pe zi dar nu mai mult de 3 zile la rand. Aceasta metoda se poate aplica ori de cate ori este nevoie.

 

In problemele cronice, de durata, se pregateste o sticluta de tratament de 25-30ml cu picurator (vezi oferta de sticle de tratament):

-se umple sticluta cu apa plata 

-se adauga cate 2 picaturi din remediile alese, dar nu mai mult de 7 remedii florale

-din amestec se iau 4 picaturi de 4 ori pe zi  direct pe limba sau diluate intr-un pahar cu apa

-o sticluta de tratament ajunge pentru 3-4 saptamani

 Durata tratamentului variaza intre o luna si sase luni. Este necesara evaluarea lunara pentru a decide care dintre remedii mai sunt necesare

 

Atentionari si precautii

 

A se pastra la temperatura sub 25 grade Celsius. 

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu lasati produsul la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Cititi prospectul inainte de utilizare. Informatiile prezentate pe site nu pot inlocui un diagnostic de specialitate. Va rugam sa consultati un medic pentru stabilirea unui diagnostic si prescrierea unui tratament personalizat.

 

Ultima actualizare: 30.06.2022

Doza de yuga

Doza de yuga: Red Chestnut (Castan rosu) te ajuta sa ai grija de cei din jur cu compasiune, fara teama si ingrijorare, fiind un sprijin real pentru cei care iti cer ajutorul.

 

Indicatii si recomandari: Se administreaza la cei foarte ingrijorati pentru altii (familie, copii, prieteni, vecini etc.), cu o teama permanenta si anxietate pentru bunastara acestora. De exemplu daca sotul sau copilul intarzie, isi inchipuie cele mai ingrozitoare intamplari si accidente, teama risipindu-se in momentul in care acestia apar la usa. Red Chestnut ii ajuta pe aceti oameni sa isi depaseasca temerile si sa traiasca cu optimism.

Teama si preocupare pentru binele si siguranta celorlalti. Adeseori ei se tem exagerat pentru cei pe care ii iubesc, pentru ca in imaginatia lor, anticipeaza nenorocirile ce se pot intampla celor din jur. Spre exemplu, daca cineva drag s-a accidentat sau este bolnav se ingrijoreaza peste masura si amplifica posibilele consecinte.

SKU 00038-19958876
EAN 5000488103250
Brand Bach
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Bach 25 Red Chestnut (castan rosu), 20ml picaturi, Bach
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.