Fixativ Rene Furterer Style Hold & Shine, 300 ml

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 61,62 Lei 69,70 Lei
Descriere produs

Descriere

Fixativ Rene Furterer Style Hold & Shine, 300 ml

 

Aplicat printr-o pulverizare fina, sprayul de fixare cu extract vegetal de jojoba, ofera fixare naturala de lunga durata ajutand la protejarea fibrei firului de par si la imbunatatirea aspectului parului. Acest fixativ se elimina usor prin periere, ofera protectie impotriva umiditatii si lasa parul moale, stralucitor si matasos.

Aplicat printr-o pulverizare fina, sprayul de fixare cu extract vegetal de jojoba, ofera fixare naturala de lunga durata ajutand la protejarea fibrei firului de par si la imbunatatirea aspectului parului.

 

Aerosol extrem de inflamabil. Recipientul este sub presiune: se poate fisura in caz de caldura. A se pastra departe de surse de caldura/scantei/flacari deschise/suprafete incinse – Fumatul interzis. Nu lasati la indemana copiilor. se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 °C/ 122 °F. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu pulverizati in ochi. Folositi doar in zone bine ventilate.

Doza de yuga

Aplicati pe parul uscat, dupa coafare, prin pulverizare de la o distanta de 20 cm.

SKU 00038-19950952
EAN 3282770202410
Brand PIERRE FABRE
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Fixativ Rene Furterer Style Hold & Shine, 300 ml
ca