Sampon Forticea , 200ml, RENE FURTERER

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 47,32 Lei 59,15 Lei
Descriere produs

Rene Furterer Sampon cu extract natural Pfaffia pentru a energiza scalpul si un amestec de uleiuri esentiale de portocala, lavanda si rozmarin, pentru curatarea activa si pentru stimularea microcirculatiei scalpului, acest sampon pentru utilizare zilnica va ajuta sa sporiti eficacitatea produselor pentru parul cu tendinta de subtiere.

Prezentare: 200 ml.

Mod de utilizare:

Aplicati pe parul umed si spumati. O singura aplicare este suficienta. Clatiti cu apa din abundenta.

Atentionari si precautii: A se pastra intr-un loc racoros, ferit de umiditate. A se feri de actiunea directa a razelor solare si de sursele de radiatie ultravioleta.

Doza de yuga

Doza de yuga: Formula pentru utilizare zilnica imbunatateste eficacitatea produselor pentru parul subtire.Extractul natural Pfaffia ajuta la energizarea scalpului si optimizarea mediului pentru un par puternic si sanatos.Uleiurile esentiale de portocala, lavanda si rozmarin detoxifica scalpul si stimuleaza microcirculatia.Inulina cu rol de descurcare lasa parul usor de aranjat.

Indicatii si recomandari: Uz frecvent. Ca produs complementar se aplica tratamentul dermato-cosmetic - masca. in caz de contact cu ochii, clatiti cu apa din abundenta.

SKU 00038-1028698
EAN 3282770108965
Brand RENE FURTERER
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sampon Forticea , 200ml, RENE FURTERER
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.