Șampon Karite Hydra, 150 ml, Rene Furterer

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 48,65 Lei 55,00 Lei
Descriere produs

DESCRIERE PRODUS:

Sampon pentru par uscat. Formulat cu un amestec nutritiv si protector de ulei de Shea, cimentrio si vitamine esentiale, acest sampon bogat, delicat, fara silicon, ideal pentru parul uscat „completeaza” umiditatea pierduta, readuce netezimea si sporeste stralucirea parului.

Formulat pentru par uscat, deshidratat si scalp normal pana la uleios. Uleiul de Shea suplimenteaza umiditatea, ajuta la restabilirea barierei naturale protectoare si ofera parului acizi grasi esentiali si vitamine. Complexul cimentrio ajuta la intarirea firelor de par si la prevenirea deteriorarilor. imbunatateste netezimea si stralucirea parului fara sa il incarce.

Sampon pentru par uscat.Formulat cu un  amestec nutritiv si protector de ulei de Shea, cimentrio si vitamine esentiale, acest sampon bogat, delicat, fara silicon, ideal pentru parul uscat „completeaza” umiditatea pierduta, readuce netezimea si sporeste stralucirea parului.

Aplicati o data sau de doua ori pe saptamana, pe scalpul si parul umed, masati pana cand face spuma si clatiti. Aplicati din nou si lasati-l timp de 2 minute inainte de a clati bine.

SKU 00038-16277840
EAN 3282770107265
Brand ALLERGIKA PHARMA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Șampon Karite Hydra, 150 ml, Rene Furterer
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.