RESPIRATORY Unguent pentru calmarea cailor respiratorii cu 19 uleiuri esentiale, 50ml, Puressentiel

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 18,00 Lei 35,49 Lei
Descriere produs

Unguent pentru un masaj reconfortant la aparitia primelor semne ale racelii.

19 de uleiuri esentiale: anason, dafin de St. Thomas, cajuput, cedru Atlas, lamaie, cuisoare, chiparos, lavanda, lavandin, menta, niaouli, oregano, pin, ravintsara, rozmarin, salvie, arbore de ceai. Acestea au proprietati calmante si ofera o stare de confort.

Mod de utilizare: A se folosi la la primele semne ale iernii si aparitia disconfortului respiratoriu sau sensibilitatii sezoniere. Aplicati si masati pe piept, la baza gatului si in zona cefei. Clatiti mainile dupa utilizare. Aplicati de doua ori pe zi.

Atentionari si precautii: Nu este recomandat copiilor sub 7 ani. Nu lasati la indemana copiilor. Nu este recomandat femeilor gravide sau aflate la alaptare, pentru pacientii cu un istoric de convulsii sau epilepsie, persoanelor cu alergie la unul dintre ingrediente.

Faceti un test pe piele daca este necesar. Daca va aflati sub un tratament medicamentos, cereti sfatul medicului. Evitati expunerea la soare dupa aplicarea produsului. Evitati contactul cu ochii. In cazul unui contact cu ochii clatiti din abundenta. Doar pentru uz extern.

Doza de yuga

Doza de yuga: 100% origine naturala – uleiuri esentiale definite botanic si biochimic (EOBBD) si etanol. Fara conservanti, fara parfum sintetic.

Indicatii si recomandari: Este un unguent ce ofera un masaj reconfortant la aparitia primelor semne ale racelii, aparitia disconfortului respirator sau sensibilitatii sezoniere. Are proprietati calmante si ofera o stare de confort. Nu contine conservanti sau parfum sintetic.

SKU 00038-1029663
EAN 3401543979223
Brand Puressentiel
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
RESPIRATORY Unguent pentru calmarea cailor respiratorii cu 19 uleiuri esentiale, 50ml, Puressentiel
ca