REST & RELAX SPRAY AERIAN CU 12 ULEIURI ESENTIALE, 75ML, PURESSENTIEL

In stoc

Pret

Pret special 51,01 Lei 56,68 Lei
Descriere produs

Produsul contine 12 uleiuri esentiale: lemn de trandafir asiatic, musetel roman, chiparos, lavanda verde, lemongrass, mandarina, maghiran, neroli, portocala, palmarosa, petitgrain, lemn de santal, cu proprietati calmante si de relaxare.

Mod de utilizare: Spray pentru uz aerian. Pulverizati in colturile dormitorului, sau pe o batista pe care o lasati pe noptiera.

Atentionari si precautii: Nu utilizati in prezenta copiilor sub 1 an. Asteptati 30 de minute inainte de a lasa copii sa revina in camera.

Nu este recomandat femeilor gravide sau aflate in perioada alaptarii, persoanelor cu un istoric de convulsii, probleme epileptice sau alergie la uleiuri esentiale.

Pentru persoanele aflate sub tratament medicamentos sau copii, cereti sfatul specialistului. Evitati contactul cu ochii, membranele mucoase sau pielea iritata.

A nu se folosi de persoanele alergice fara un test in prealabil. Nu lasati la indemana copiilor. Doar pentru uz extern. Poate provoca o reactie alergica a pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. 

 
Doza de yuga

100% origine naturala – uleiuri esentiale definite botanic si biochimic (EOBBD). Fara coloranti, fara conservanti sau parfum sintetic.

Indicatii si recomandari: Pe timp de zi: ajuta la relaxare si reducerea stresului

Pe timp de noapte: ajuta la imbunatatirea calitatii somnului

 
SKU 00068-1029665
EAN 3401545057837
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Brand PRODUCATOR GENERIC
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
REST & RELAX SPRAY AERIAN CU 12 ULEIURI ESENTIALE, 75ML, PURESSENTIEL
ca