Sac de iarna pentru carucior, Recaro

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 171,06 Lei 189,00 Lei
Descriere produs

Cea mai completa husa pentru picioare, ideala pentru carucioarele RECARO Citylife si Easylife, in acele zile gri si reci. Suprafata sa este impermeabila si rezistenta la vant si protejeaza copilul de temperaturile scazute. Captuseala sa moale de termoreglare mentine copilul perfect cald in timpul plimbarilor sale. Deschiderea centurii din spate faciliteaza montarea husei pentru picioare. Datorita dimensiunilor reglabile, husa pentru picioare Vario se adapteaza perfect la cresterea copilului si poate fi folosita mult mai mult timp. 

Sacul de dormit este realizat din materiale solide si respirabile. Din exterior, rezistent la vant, umezeala si apa. De aceea sacul de dormit protejeaza perfect micutul pasager in zilele ploioase, cat si iarna. Interiorul este acoperit cu un fleece moale si foarte placut la atingere. 

Partea din spate este echipata cu orificii pentru centurile de siguranta in 3 si 5 puncte. 

 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Apreciezi solutiile economice? Faceti cunostinta cu sacul de dormit Recaro! Datorita designului sau modular unic - va va servi mult mai mult decat alti saci de dormit pentru copii disponibile pe piata. Copilul creste foarte repede. Puteti avea un singur produs care va creste odata cu copilul si o singura cheltuiala.  

Indicatii si recomandari: Sacul de dormit modular este o protectie sigura pentru un copil care calatoreste in carucior sau chiar intr-un scaun auto. 

 

SKU 00038-1032427
EAN 4031953066306
Brand Recaro
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sac de iarna pentru carucior, Recaro
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.