Sampon si gel de dus pentru copii si bebelusi, Odylique

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

60,49 Lei
Descriere produs

Samponul si gelul de dus pentru copii si bebelusi 200 ml de la Odylique este obtinut din uleiuri esentiale pure, care hidrateaza pielea copilasilor.

Caracteristici:

Cantitate: 200 ml
Un produs 2 in 1 - sampon si gel de dus - foarte bland cu formula Essential Care bazata pe zahar plus aloe vera organica calmanta, musetel si ulei de masline extra virgin presat la rece pentru a mentine echilibrul delicat al pielii bebelusului.
Essential Care este o gama avangardista de produse cu adevarat organice, fabricate manual cu uleiuri esentiale pure si plante crescute biodinamic. Formulate mai ales pentru pielea sensibila si predispusa la alergii pentru intrega familie.

Essential Care a formulat primul sampon certificat organic de Soil Association.

Ingrediente: apa purificata, suc de aloe vera, glucozida de nuca de cocos, galbenele, ulei de masline extr virgin, acid levulic, guma de xanatan, musetel, acid citric, ulei de levantica, ulei de musetel (crescute si produse organic 70% certificat de Soil Association)

Doza de yuga

Doza de yuga: Uleiurile esentiale sunt recunoscute pentru proprietatile terapeutice, fiind eficiente in ameliorarea unor afectiuni dermatologice, sunt utilizate ca remedii naturale datorita numeroaselor beneficii asupra organismului.

Indicatii si recomandari: Acest produs de la Odylique este extrem de practic deoarece poate fi utilizat atat ca sampon, cat si ca gel de dus pentru copilasi si bebelusi.

SKU 00038-1009919
EAN 5060099030475
Brand Odylique
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
2 recenzii
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Sampon si gel de dus pentru copii si bebelusi, Odylique
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.