Sampon vitaminizant pentru par gras frozen berries, Copenhagen 400ml, Natura Siberica

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

27,94 Lei
Descriere produs

Sampon cu alge marine, fructe de padure si plante salbatice siberiene, creat pentru curatarea parului gras. Sprijina procesul de irigare a scalpului, de hranire a a firului de par si imbunatateste structura si fortifica parul. Extractul de merisor ajuta la echilibrarea glandelor sebacee si ajuta la refacerea structurii parului, facandu-l mai puternic si mai sanatos. De asemenea, produsul intretine stralucirea si frumusetea parului.

Ingrediente: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Linolenate, Niacinamide, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract(*), Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Stearyl Citrate, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, L-Menthol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI16035.

Mod de utilizare: Se aplica pe parul ud, se maseaza pana face spuma si se clateste bine.

Atentionari si precautii: A se evita contactul cu ochii.

Doza de yuga

Doza de yuga: Extractul de mur salbatic este bogat in vitamine (A, B1, B2, C, E, PP), antioxidanti si acizi grasi nesaturati care sprijina procesul de irigare a scalpului, de hranire a firului de par, imbunatateste structura si fortifica parul. 

Indicatii si recomandari: Omega 6 este un ingredient activ biologic care ajuta la refacerea structurii parului, facandu-l mai puternic si sanatos. Vitamina PP ajuta parul sa absoarba cat mai multi nutrienti, iar extractul de alge marine din insulele Feroe, bogat in vitaminele A, B1, B2, B6, B12, C, E, microelemente si iod, intretine stralucirea si frumusetea parului. Plantele salbatice din tinutul siberian sunt o sursa de saponine, vitamine, tanini si fitoncide esentiale pentru sanatatea parului.

SKU 00038-1025600
EAN 4744183016415
Brand NATURA SIBERICA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sampon vitaminizant pentru par gras frozen berries, Copenhagen 400ml, Natura Siberica
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.