Sanatatea incepe dis de dimineata, 150g, Biorama

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 6,38 Lei 6,94 Lei
Descriere produs

Un mic dejun sanatos e primul pas—si, cu siguranta, unul dintre cei mai importanti—pentru atingerea acelei stari de bine, care e ideal sa te insoteasca inca de la primele ore ale dimineti. Cu un continut bogat in fibre, minerale si vitamine, acest mix de cereale si nuci, invaluite in aroma neasteptata a frunzelor de menta, este exact ceea ce cauti.

Beneficii

Acest amestec, care iti va delecta papilele cu un gust neasteptat de placut, are printre proprietatile sale curative normalizarea tranzitului intestinal, imbunatatirea digestiei, accelerarea metabolismulului si asigurarea unui aport bogat de vitamine, fibre si minerale. Acest mix le este recomandat celor care tin la propria silueta, deoarece pudra de roscove taie pofta de dulce pentru o buna parte zilei.

Ingrediente: 

Fulgi de ovaz (80g), fulgi de cocos 40g, pudra de carob (40g) si menta (10g).

 

Mod de utilizare:

Se poate consuma, dupa preferinte, dizolvat in apa, in lapte vegetal sau animal, sau amestecat in iaurturi. Cantitatea recomandata este de 10–15 grame (doua linguri fara varf) pentru o cantitate de 250 de grame de lichid.

Atentionari si precautii: Produsul este procesat intr-o unitate care ambaleaza seminte si nuci. Poate contine urme de gluten, alune si alte nuci, sau susan. Nu contine indulcitori, conservanti sau coloranti. Pentru fabricarea sa nu au fost folosite tehnologii genetice, si nu contine componente provenind de la substante modificate genetic.

Produs nerecomandat copiilor cu varsta de pana la trei ani.

Doza de yuga

Doza de yuga: Cu un continut bogat in fibre, minerale si vitamine, acest mix de cereale si nuci, invaluite in aroma neasteptata a frunzelor de menta, este exact ceea ce cauti.

Indicatii si recomandari: Produs nerecomandat copiilor cu varsta de pana la trei ani.

SKU 00038-6290226
Brand Biorama
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Sanatatea incepe dis de dimineata, 150g, Biorama
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.