Roll on tantari, 60ml, Santaderm

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 7,87 Lei 14,02 Lei
Descriere produs

SantaDerm ParasiteS Roll On REPELENT IMPOTRIVA TANTARILOR este un produs biocid repelent destinat respingerii tantarilor (Culex pipiens) continand ca ingredient activ Citriodiol®, un produs natural care este un amestec de cis- si trans p-mentane-3-8diol, extras dintr-o specie de eucalipt (Eucaliptus citriodora).

Daca zona intepata de tantari este agresata prin scarpinare, leziunea produsa se poate infecta, ceea ce duce la complicatii. Daca ati fost intepat de aceste insecte hematofage, aplicati imediat pe locul intepaturii SantaDerm ParasiteS Roll On impotriva tantarilor care, prin continutul de uleiuri esentiale, diminueaza senzatia de mancarime, avand efect antiinflamator si calmand durerea.

Mod de utilizare: Durata de eficienta a produsului este de 6-8 ore. Aplicati produsul ca atare (nediluat) pe piele, pentru a indeparta tantarii sau capusele, pana cand suprafata este complet umeda si lasati sa se evapore. Cantitatea de produs pentru o utilizare difera in functie de marimea suprafetei pe care se aplica.

Mod de prezentare: 60ml.

Doza de yuga

Doza de yuga: Ingredientul activ al produsului - Citriodiolul® este obtinut din ulei si extract de Eucalipt (lemon) cu actiune repelenta impotriva insectelor, actiune dovedita in urma studiilor efectuate atat pe acest ingredient activ, cat si pe Spray-ul SantaDerm ParasiteS repelent impotriva tantarilor.

Indicatii si recomandari: Recomandat pentru intepaturile tantarilor si a capuselor.

SKU 00038-1031405
EAN 6426373000920
Brand SANTADERM
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Roll on tantari, 60ml, Santaderm
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.