Sare de baie Pace si Relaxare, 80g, DermaSel

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 9,24 Lei 9,90 Lei
Descriere produs

Sarea de la Marea Moarta, combinata cu uleiurile esentiale aromate din balsam de levantica si de lamaie, confera un sentiment profund de relaxare si asigura o sanatate a pielii.

Ingrediente active:
Levantica (extract din flori de Lavandula angustifolia), cu un miros superb aromat, va lasa sa va simtiti profund relaxati si linistiti. De asemenea, ajuta la restabilirea sentimentului de pace atunci cand sufera de neliniste cauzata de anxietate.
Balsamul de roinita (extract din frunze de Melissa officinalis) intr-o baie de incalzire, are un efect benefic si calmant asupra sufletului si incurajeaza relaxarea.
Sarea de baie Marea Moarta contine, printre alte si brom. Bromul este cunoscut pentru efectul sau ultra-calmant, care stimuleaza procesul de recuperare si ajuta la crearea unui sentiment de relaxare profunda intr-o baie detensionanta.

Mod de utilizare:
Agitati bine punga inchisa, apoi deschideti si turnati intregul continut al pungii in apa calda si amestecati bine. Timp recomandat pentru baie: 15 minute. Clatiti cada dupa utilizare.

Atentionari si precautii:
Timp recomandat pentru baie: 15 minute. Clatiti cada dupa utilizare.

Doza de yuga

Sare de baie pentru pace si relaxare cu levantica si roinita.

Indicatii si recomandari: O baie linistitoare cu ingrediente active naturale testate este tot ce va doriti. Eliberati-va corpul si mintea relaxandu-va intr-o baie profunda. 

SKU 00038-4188187
EAN 4013891806626
Brand DermaSel
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sare de baie Pace si Relaxare, 80g, DermaSel
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.