Sarea Baciului, 500g, SOLARIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,32 Lei 3,49 Lei
Descriere produs

Sarea Baciului este obtinuta prin metode traditionale de extragere din zacamant, se macina in moara cu valturi Solaris, iar noi o aducem pe masa ta asa cum ne-a daruit-o natura, pentru a da gust bun bucatelor.

Toate sortimentele de sare de la Solaris nu contin iod, sunt netratate chimic, nu contin aditivi si conservanti si sunt 100% naturale.

Fiind o sare de mina, Sarea Baciului nu contine iod natural.

Datorita lipsei ferocianurii de potasiu, utilizata ca antiaglomerant, este posibil ca sarea, datorita proprietatilor sale higroscopice, sa formeze bulgari. Acest lucru nu ii diminueaza in nici un fel proprietatile.

Mod de utilizare: Se recomanda consumul moderat de sare, fara a depasi 5 g zilnic,incluzand aici si sarea din alimente. Daca vrei dinti albi si gingii puternice, spala-te pe dinti cu sare de doua - trei ori pe saptamana. Inainte de a-ti curata unghiile, tine-le cateva minute in apa calda cu sare. Nu numai ca se vor curata fara efort, dar vor deveni mai puternice, se vor intari si nu se vor mai rupe usor.

Ingrediente: sare gema fina alimentara. Ingrediente 100% naturale, fara aditivi sau conservanti.

Doza de yuga

Doza de yuga: Sarea gema contine peste 80 de micro si macroelemente, printre care magneziu, calciu, potasiu, fier. Acestea ii confera un gust inconfundabil si proprietati unice.

Indicatii si recomandari: Daca este consumata in cantitati moderate, sarea poate ajuta la reglarea presiunii sanguine si la eficienta transmisiei nervoase si a contractiei musculare. Este utila si in cazuri de balonare, constipatie sau lipsa poftei de mancare.

 
 
SKU 00038-1007556
Brand Solaris Plant
EAN 5941828005868
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sarea Baciului, 500g, SOLARIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.