Schinduf, 40cps, Favisan

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

12,65 Lei
Descriere produs

Descriere produs

Schinduf, 40 capsule este un supliment nutritiv ce face parte din catalogul de produse, medicamente, tratamente naturiste Favisan pentru tratarea si stimularea potentei.

Schinduf - substante active:

Principalii constituienti ai Schindufului sunt gasiti in seminte care contin: albumine, mucilagii, nucleoprotide, ulei fix trigonelină (alcaloid), colină, ulei volatil, fitosterină, tanin, saponine, hidrați de carbon, săruri de fier, magneziu, fosfați, precum și saponină steroidică ce ajută la producția de hormoni sexuali. 

In India era cunoscut pentru proprietatile sale calmative, tonice si afrodisiace, iar chinezii considerand planta Schinduf are efect benefic asupra sexualitatii l-au utilizat la tratarea impotentei. Schinduful este bogat in minerale, vitamine si alte substante. De asemenea, semintele de Schinduf se folosesc in bucatarie ca condiment. In medicina naturista pentru obtinerea de preparate medicinale se prelucreaza in special semintele. Produsele naturiste pe baza de Schinduf dau rezultate in tratarea impotentei, ajuta la cresterea nivelului de testosteron si scaderea frigiditatii, fiind si un important afrodisiac. Semintele de Schinduf mai sunt recomandat in anemie, lipsa poftei de mancare, anemie, ajuta la pierderea in greutate, diabet, astenie, rahitism, stimuleaza lactatia. Asadar, in lista plantelor afrodisiace ce poate sa stimuleze potenta putem adauga si preparatele naturiste pe baza de Schinduf.

Contraindicatii: Acest supliment nutritiv nu este recomandat in timpul sarcinii.

Mod de administrare: Supliment nutritiv, 1 CPS x 3/zi.

Doza de yuga

Doza de yuga: Schinduful este o planta ierboasa din familia leguminoaselor, originara din Asia. Este cultivata pe scara larga in sudul Europei, nordul Africii si sporadic pe la noi. Tulpina creste inalta de cca o jumatate de metru si prezinta frunze grupate cate trei, iar florile sunt alb-galbui.

Indicatii si recomandari: astenie fizică și psihică, anemie, TBC, diabet, tulburări digestive, nevroze, sarcina, subnutriție, lipsa poftei de mâncare la copii, convalescență, tonic sexual.

SKU 00038-1035426
EAN 6421830001199
Brand Favisan
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Schinduf, 40cps, Favisan
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.