Deodorant stick, fara miros, gama sensitive, 75gr, Schmidt's,

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

37,00 Lei
Descriere produs

Schmidt's Deodorant Sensitive Skin Fragrance Free Stick este un deodorant care va va oferi protectie si prospetime pentru, luptand activ impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut. Deodorantul regleaza activitatea glandelor sudoripare si pastreaza zona subratelor curata, uscata si proaspata. Datorita formulei blande, acesta nu irita si nu usuca pielea sensibila, oferind o senzatie de prospetime de lunga durata si un confort maxim. Se aplica usor, se absoarbe rapid in piele si nu lasa pete pe haine. Schmidt's Deodorant Sensitive Skin Fragrance Free Stick are la baza o formula imbogatita cu ulei de cocos, amidon Arrowroot, unt de shea, ceara de candelilla, ulei de jojoba si vitamina E, derivata din uleiul de floarea-soarelui. Aceste ingrediente atent selectate hidrateaza pielea sensibila a subratului, trateaza iritatiile si regleaza activitatea glandelor sudoripare.

Ingrediente: Magnesium Hydroxide, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Maranta Arundinacea (Arrowroot) Powder, Caprylic/Capric Triglyceride (Fractionated Coconut Oil), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E, Sunflower Derived).

Doza de yuga

Doza de yuga:Faceti cunostinta cu un nou standard in cosmeticele naturale. Datorita compozitiei sale vegetale, deodorantul Schmidt's Fragrance-free este un ajutor delicat, dar de incredere, in neutralizarea mirosului de transpiratie. Se absoarbe rapid, nu lasa o pelicula lipicioasa pe piele si, datorita eficacitatii sale, este necesara o cantitate foarte mica.

Indicatii si recomandari: Mentineti produsul lipit de piele timp de cateva momente pentru a se inmuia datorita caldurii corpului. Aplicati usor o cantitate mica in zona axilara.

SKU 00038-1006623
EAN 9789730252255
Brand Schmidt's
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Deodorant stick, fara miros, gama sensitive, 75gr, Schmidt's,
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.