Lotiune Oily, pentru par gras, 200ml, Seboradin

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 30,85 Lei 31,35 Lei
Descriere produs

Lotiunea Oily pentru par gras cu tendinta de cadere va atenua aceste afectiuni inca de la primele aplicari. De asemenea, poate fi folosit si in cazul dermatitei seboreice, psoriazisului si matretii.

Ingrediente active:
Contine extract de ridiche neagra care are in componenta sa compusi de sulf, vitamine si microelemente, care previn ingrasarea parului, regleaza functionarea glandelor seboreice si furnizeaza elementele nutritive necesare, intarind radacinile firelor de par.
Extractul de coada-calului care are in compozitia sa mult siliciu. Cu ajutorul acestuia se mareste rezistenta la micoza si infectii bacteriene.
Extractul de pojarnita calmeaza iritatiile scalpului, elimina mancarimea, are efect calmant asupra sistemului nervos, regland functionarea glandelor sebacee.
Glicerina hidrateaza intens, netezeste parul si se descurca mult mai usor atunci cand este pieptanat.
Acorales amelioreaza aprovizionarea cu sange a scalpului si inhiba caderea parului.
Timolul are efect antibacterian.

Mod de utilizare:
Se aplica pe pielea scalpului si se maseaza. Nu clatiti dupa utilizare! Se poate folosi zilnic si nu ingrasa parul dupa aplicare.

Atentionari si precautii: Se recomanda folosirea impreuna cu preparate care trebuie masate pe scalp Seboradin - lotiuni, fole: Forte sau Oily Hair.

Doza de yuga

Doza de yuga: Parul tau isi va recapata stralucirea naturala, va fi mai sanatos si hidratat pentru o perioada lunga de timp.

Indicatii si recomandari: Recomandat in cazul parului gras, cu tendinte de cadere, ajutand scalpul si in cazul dermatitelor seboreice, psoriazisului sau matretii.

SKU 00038-5240309
EAN 5902751582178
Brand Seboradin
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Lotiune Oily, pentru par gras, 200ml, Seboradin
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.