Pret

60,99 Lei
Descriere produs

MSM ajuta la functionarea sistemului osteoarticular reducerea actiunii enzimelor COX-2 si 5-LOX, a mediatorilor implicati in procesul inflamator si mentinerea structurii si mobilitatii articulare normale. De asemenea, ajuta la sustinerea proceselor oxidative normale din timpul exercitiilor fizice intense (metilsulfonilmetanul, prin actiune antioxidanta, mentine structura proteinelor si a lipidelor de la acest nivel in fata actiunii radicalilor liberi. Cu ajutorul MSM se mentine sanatatea pielii, parului si a unghiilor prin eliberare de sulf din metilsulfonilmetan (MSM este o sursa naturala de sulf), sulful fiind un compus care sustine formarea keratinei din unghii, piele si par.

Mod de administrare: Cate 1 capsula de 2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Atentionari si precautii: A nu se depasi doza recomandata.

DOZA DE YUGA

Formula sinergica ce contine 5 ingrediente naturale ce sustin mobilitatea articulara si buna functionare a sistemului osteoarticular.

Indicatii si recomandari: A nu se utiliza de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre componente.

SKU 00068-7475021
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 76280008623
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
SECOM MSM 750MG CTX90 CPS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.