Quercetin 500mg, 90cps, Solaray

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

106,99 Lei
Descriere produs

Quercetin 500mg este un antioxidant natural cu rol in echilibrarea manifestarilor alergice si in protectia sistemului respirator. 

Mod de utilizare: 1 capsula/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. 

Ingrediente: Quercitina, cantitate 500 mg. 

Atentionari si precautii:  

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului. 

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare. 

Ultima actualizare: 30.06.2022

Doza de yuga

Doza de yuga: Quercitina este un antioxidant puternic, ce asigura protectia sistemului cardiovascular si reducerea stresului oxidativ. 

Reduce manifestarile reactiilor alergice: nas infundat, stranut, respiratie dificila, inrosirea pielii, intolerante la polen, praf, par de animale, produse chimice. 

Reduce nivelul colesterolului rau si depunerea acestuia pe vasele de sange. 

Creste capacitatea de adaptare la stres.  

Ajuta la reducerea eliberarii unor substante precum: histamina, leucotriene, prostaglandine la nivel vascular, gastrointestinal, bronsic, cutanat, cerebral, ocular.  

Mentine permeabilitatea normala si imbunatateste functia de bariera a intestinului prin reducerea secretiei excesive de acid gastric si a peroxidarii lipidelor celulelor gastrice.  

Ajuta la modularea actiunii enzimelor implicate in raspunsurile inflamatorii la nivelul retinei, pancreasului, prostatei, articulatiilor oaselor, creierului. 

Indicatii si recomandari:

- diminuarea manifestarilor caracteristice reactiilor alergice precum: nas infundat, ochi inlacrimati, stranut, respiratie dificila, prurit, inrosirea pielii, urticarie, edeme, intolerante alimentare declansate de polen, praf, par de animale, produse chimice etc. 

- protejarea sistemului vascular 

- mentinerea permeabilitatii normale si la imbunatatirea functiei de bariera a intestinului 

- modularea actiunii anumitor enzime implicate in procesele negative de la nivelul retinei, pancreasului, prostatei, articulatiilor oaselor, creierului 

- reducerea complicatiilor asociate cresterii nivelului glucozei sangvine 

- reducerea radicalilor liberi de oxigen 

- reducerea excesului de tesut adipos si a substantelor produse de acesta implicate in metabolizarea glucozei, lipidelor, in comportamentul alimentar si echilibrul hormonal 

- imbunatatirea sanatatii sistemului osos 

- cresterea capacitatii de adaptare la stres 

- reducerea producerii de acid uric 

SKU 00038-12763608
EAN 076280446852
Brand Solaray
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Quercetin 500mg, 90cps, Solaray
ca