Seminte de mei decorticat , 200g, SanoVita

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 2,99 Lei 3,29 Lei
Descriere produs

Semintele de mei sunt galbui la culoare, au un continut de proteine egal cu cel al graului, dar gustul este mai dulce si mai placut. Fierte, vor capata o aroma interesanta, situata undeva intre piure de cartofi si mamaliga.

Ingredient unic: seminte de mei decorticate. 

Mod de consum: Semintele de mei se consuma atat fierte, in preparate diverse, de la piureuri la placinte, cat si germinate, transformate in lapte (in scop terapeutic mai ales) sau rasnite, sub forma de faina.

Atentionari si precautii: Dupa ce ai deschis punga, trebuie sa o pastrezi intr-un recipient etans, la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si mai ales de umiditate. In aceste conditii, poti mentine semintele de mei in conditii bune o luna de zile, iar daca il tii la frigider, ele rezista in jur de 12 luni.

Doza de yuga

Doza de yuga: Stiai ca meiul este supranumit camila desertului, datorita capacitatii sale de a rezista foarte bine si a rodi chiar si in conditii de seceta indelungata?

Indicatii si recomandari: Meiul nu contine gluten, asadar poate fi consumat fara grija si de catre persoanele care prezinta intoleranta la acest compus, in schimb contine proteine de calitate, fiind apreciat din acest motiv mai ales de catre persoanele care au adoptat o dieta vegetariana.

SKU 00038-1013537
Brand SanoVita
EAN 6420106182167
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Seminte de mei decorticat , 200g, SanoVita
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.