SEMINTE DE SUSAN DECORTICAT 100G

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,63 Lei 3,99 Lei
Descriere produs

Semintele de susan contin o paleta larga de vitamine si minerale necesare organismului tau: grasimi bune, carbohidrati, proteine, calciu, fosfor, zinc, cupru, seleniu, potasiu, magneviu, vitaminele B1, 2,3, 5 si 6, vitaminele A si E, acid oleic si acid linoleic.

Ingredient unic: seminte de susan decorticat. 

Mod de consum: Semintele de susan se consuma ca atare, crude (de preferat macinate pentru o mai buna absorbtie), sub forma de faina, de lapte, de pasta de susan, in salate, in diverse retete. De exemplu, o gustare/mic dejun cu iaurt si seminte de in si susan iti poate da energie pentru prima parte a zilei si, in acelasi timp, iti imbunatateste digestia.

Atentionari si precautii:

Susanul contine grasimi vegetale, asadar, pentru a preveni rancezirea si a determina semintele nedecorticate sa se pastreze nealterate timp de mai multe luni, recomandam sa il depozitezi in loc uscat, racoros, ferit de lumina si neaparat intr-un borcan care se inchide etans. Semintele decorticate (fara coji), cele mai intalnite de pe piata, trebuie sa stea la frigider din momentul in care se deschide punga sigilata.

Doza de yuga

Doza de yuga: Stiai ca halvaua de miere si susan este considerata unul dintre cele mai puternice afrodisiace? Dar ca susanul este unul dintre cele mai vechi alimente cu potential vindecator din lume, folosit  fiind ca medicament inca din Egiptul Antic? 

Indicatii si recomandari: Datorita aminoacizilor si proteinelor de calitate din compozitie. semintele de susan sunt recomandate copiilor aflati in crestere, dar le poti introduce in alimentatia bebelusului numai dupa varsta de 6 luni si nu in forma intreaga, ci pisate, pentru a evita riscul de inecare. Se potrivesc foarte bine in produse de panificatie, biscuiti sau in smoothieuri si piureuri de fructe.

SKU 00038-1013538
Brand SanoVita
EAN 5941882803189
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
SEMINTE DE SUSAN DECORTICAT 100G
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.