SEMINTE DECORTICATE DE CANEPA ECO 100gr CANAH

In stoc

Pret

17,20 Lei
Descriere produs

Seminte decorticate de canepa Eco - semintele de canepa Hemp Essentials sunt surse naturale de nutrienti esentiali: proteina completa, acizi grasi polinesaturati Omega 6 si Omega 3, fibre, vitamine si minerale. Au un gust delicios, similar cu cel de nuca, textura moale, catifelata si sunt versatile in gastronomie. Aduc savoare oricarei retete si creaza spatiu pentru imaginatie.

Beneficii:

  • sursa importanta de proteina completa, ce contine toti aminoacizii esentiali. In plus, proteina din semintele de canepa are o compozitie speciala, 65% proteina globulara numita edestina si 35% albumina. Ambele sunt bogate in aminoacizi, sunt usor de digerat si de absorbit de catre corpul uman.
  • ofera o bogatie de vitamine si minerale si un aport de fibre vegetale.
  • semintele de canepa prezinta, in mod natural, un raport ideal pentru organismul uman de 3:1 intre Omega 6 si Omega 3. Acizii grasi alfa-linolenic (AAL, componenta a Omega 3) si linoleic (AL, componenta a Omega 6) contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange. Acizii grasi esentiali sunt necesari si dezvoltarii si cresterii normale a copiilor. Acest efect benefic este obtinut la un consum zilnic de 2g de AAL si de 10g de AL.
  • o portie de 30g de seminte de canepa Hemp Essentials ofera 10g de proteina, 1,8g de fibre, 2g de acid alfa-linoleic (ALA), 8g de acid linoleic (LA) si mai putin de 1g de carbohidrati.
  • semintele de canepa Hemp Essentials sunt o excelenta sursa vegetala de proteine, consituind un posibil substituent pentru proteina de origine animala. Astfel, joaca un rol important in dieta vegetariana, vegana si raw-vegana.
  • datorita faptului ca nu au fost depistati alergeni in compozitia semintelor de canepa si a grijii cu care Canah face selectia materiei prime, semintele de canepa decorticate Hemp Essentials sunt potrivite pentru persoanele care au intoleranta la lactoza sau gluten si pentru cei sensibili la alti alergeni.

 

Doza de yuga

Fara gluten, fara OMG, procesat-la-rece, raw vegan.    

SKU 00068-1007115
Brand N/A
EAN 6423036000860
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
SEMINTE DECORTICATE DE CANEPA ECO 100gr CANAH
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.