Seminte dovleac, 250g, Econatur

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 10,99 Lei 11,54 Lei
Descriere produs

Semintele de dovleac contin o multime de nutrienti benefici pentru sanatate. La fel ca nucile, semintele de dovleac sunt o sursa excelenta de proteine ​​si grasimi nesaturate, inclusiv Omega-3. De asemenea, contin o gama larga de minerale, inclusiv: fier, seleniu, calciu, vitamine B si beta-caroten, pe care organismul le transforma in vitamina A.

Atentionari si precautii: Semintele au un continut ridicat de grasimi, deci sunt predispuse la rancezire. Pastrati semintele de dovleac intr-un loc rece, intunecat si uscat pentru a pastra calitatea semintelor un timp cat mai indelungat.

Doza de yuga

Doza de yuga: Semintele de dovleac sunt o sursa buna de uleiuri sanatoase, magneziu si alti nutrienti care imbunatatesc sanatatea inimii, oaselor si a altor organe.Semintele, in general, sunt considerate surse excelente de potasiu, magneziu si calciu.

Indicatii si recomandari: Consuma seminte de seminte de dovleac cu cateva ore inainte de culcare, impreuna cu un carbohidrat cum ar fi o bucatita de fruct, ar putea fi deosebit de binefacator pentru ca ofera corpului tau triptofanul necesar pentru producerea de melatonina si serotonina, care ajuta la favorizarea unui somn odihnitor pe timpul noptii.

SKU 00038-4187914
Brand Econatur
EAN 6427271001354
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Seminte dovleac, 250g, Econatur
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.