Ser intaritor pentru par cu rozmarin, 50ml – Bioearth Bioearth

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

58,99 Lei
Descriere produs

Serul fortifiant pentru par cu rozmarin marca Hair Bioearth are o textura lejera ce intareste radacina parului, confera parului vitalitate si este un adjuvant impotriva caderii parului. Este un tratament intensiv pentru un fir de par rezistent si sanatos. Nu incarca parul, se poate folosi zilnic, timp de 1 luna, de 2-3 ori pe an, in mod special toamna si primavara.

Principii active: uleiuri esentiale de eucalipt si rozmarin, extracte de scutellaria, germeni de soia, iedera, rozmarin, salvie, mentol, proteine din grau. Linia de produse Hair de la Bioearth contine 20 de produse de ingrijire naturale pentru a avea un par sanatos si stralucitor: 7 sampoane naturale (antioxidant pentru toate tipurile de par, protector pentru parul tratat chimic, pentru parul ondulat si cret, pentru parul gras, pentru parul cu matreata, intaritor pentru parul fragil, hidratant pentru parul uscat), 4 balsamuri de par (antioxidant pentru toate tipurile de par, reparator pentru parul tratat chimic, pentru parul ondulat si cret, pentru parul uscat), 3 masti pentru par (antioxidanta pentru toate tipurile de par, pentru luminozitate), spuma de par, 2 lotiuni spray pentru par (protectoare pentru parul tratat si una pentru parul ondulat, cret), 2 serumuri pentru par (pentru parul gras & antimatreata, intaritor pentru parul fragil, rar), ulei de par nutritiv.

Caracteristici:

- are o textura lejera ce intareste radacina parului;

- confera parului vitalitate si este un adjuvant impotriva caderii parului;

- combate caderea parului intarind radacina;

- este un tratament intensiv pentru un fir de par rezistent si sanatos;

- nu incarca parul, se poate folosi zilnic, timp de 1 luna, de 2-3 ori pe an, in mod special toamna si primavara;

- principii active: uleiuri esentiale de eucalipt si rozmarin, extracte de scutellaria, germeni de soia, iedera, rozmarin, salvie, mentol, proteine din grau;

- fara silicon, SLS/SLES, PEG, parabeni, etc;

Uilizare: se aplica cateva picaturi pe scalp si se maseaza delicat. A se utiliza zilnic timp de 1 luna, de 2-3 ori pe an. A se agita inainte de utilizare.

Ingrediente: aqua [water], alcohol, scutellaria baicalensis root extract, triticum vulgare (wheat) germ extract, glycine soja (soybean) germ extract, menthol, propanediol, arginine, glycerin, eucalyptus globulus leaf oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, hedera helix ivy) leaf extract*, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract*, salvia officinalis (sage) leaf extract*, lactic acid, benzyl alcohol, potassium sorbate, sodium benzoate. * ingredient bio

Prezentare: 50 ml

Atentionari si precautiuni: A se evita contactul cu ochii.

Doza de yuga

Doza de yuga: este un tratament intensiv pentru un fir de par rezistent si sanatos.

Indicatii si recomadari: nu incarca parul, se poate folosi zilnic, timp de 1 luna, de 2-3 ori pe an, in mod special toamna si primavara.

SKU 00038-1024699
EAN 8029182009795
Brand BIOEARTH
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ser intaritor pentru par cu rozmarin, 50ml – Bioearth Bioearth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.